Ömür Çelik
Kırmızı Üye
- 30 Ocak 2019
- 1.831
- 1.368
- 1.198
yazıklar olsun beceriksiz yönetim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin ilk tercihin olacak bir takımın var amaMert Hakan kacinci tercih oldu Limit tanimayan takiminda
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bazen mi? Fatih terim hocali birakali cok oldu da kendisi bunu kabul etmiyor, cünkü ciddi anlamda bir arkasina dönse baksa yaptiklarina böyle hocalik mi olur der bu isi birakirdi, maglubiyet oldukdan sonra salladi oyunculari bir sonraki haftada geri ilk 11 sokuyor, bundan sonra daha cok genc göreceksiniz diyor hic birini oynatmiyor, artik gelecegi dönük transferler yapacagiz diyor bir bakiyorsun yasli oyuncular aldiriyor sonrada adamlari hic oynatmiyor. Say say bitmez hocanin yapti yanlislar, artik bu isi birakmali, belliki hic bir agirli kalmamis ne futbolcular üstünde ne yönetimde, öyle olmasa oyuncular kafalarina göre mac icinde takilmaz nede yöneticiler kendisi ve taraftar ile tasak gecmez.Bazen hoca degilmis gibi davraniyo evet
En kotusu ne bilyomusun canlari isteyince mac kazandiriyolar,yarin gol veya asist yaparlarsa yine boka batacaz,ilk 11 baslarlarMadem göndermediniz
feg-belh u-19'a !!!...
Yallah vasco’nun forumuna !!!yusuf az kenara cekil birazdan oraya bi tas atacagim!!!!
dun sapladilar bizeYallah vasco’nun forumuna !!!
Beni banlayın beh , abdürün annesinin suçu yok@TransferWeb1: ÖZEL HABER / Galatasaray yönetimi, Fatih Terim'den özür diledi.
Hatta yönetim, Fatih Terim'den kendilerine karşı açıklamalarda eleştiri yapılmaması için ricada bulundu. Ffp sorunları yüzünden transferlerin gerçekleşmediğini ve Ocak ayı için çalışmalara başlayacağını söyledi,
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ulan Hoca sizi eleştirmese ne olacak biz gitmenizi istiyoruz artık geçin bu işleri@TransferWeb1: ÖZEL HABER / Galatasaray yönetimi, Fatih Terim'den özür diledi.
Hatta yönetim, Fatih Terim'den kendilerine karşı açıklamalarda eleştiri yapılmaması için ricada bulundu. Ffp sorunları yüzünden transferlerin gerçekleşmediğini ve Ocak ayı için çalışmalara başlayacağını söyledi,
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ugursuz adamsin iste tutma lan benim tuttugum takimidun sapladilar bize
ozumuze donuyoruz iyi baslayip kume dusmeme adina
benitez çöpü sagolsun!!!!