Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav Albayrak denen adamın transfer yapabileceğine inanan adamlar var ya bence en büyük tradeji budur amk.Lan adam yurt dışından altura otobüs alırken bile kolumani kullanıyor yav.Anlayin artık.

Mevcut kadro ile şampiyon olamaz mıyız? Böyle top oynarlarsa olamayız tamam ama adam gibi oynarlarsa ya?
Aga adam gibiden kastın ne ki? Belhanda, Ciguli, Arda, Falcao, Babel falan 100 de 100 ile oynasalar zaten ligin içinden geçeriz. 15 puan farkla şampiyon oluruz. Bu adamların zamanında nasıl oynadığı ortada ama sorun şu ki bunlar artık 100 de 100 ile oynayamazlar. Geçmiş gitmiş bunlardan.

Ögrendigim kadarıyla bu kulup bidaha düzelmez gecmıs olsun

yaw ali koc bir milyon oyuncuyu neye güvenerek aldi? biryerden emir geldi bu sene sampiyonluk icin bunlar oyniyacak, bizim yönetimde bu emire itaat etti , etmeseler bunlara para kazandirmiyacaklardi. Zaminda dursun nasil rivayi satti emir gelince bunlarda transfer yapmadi, yoksa koca transfer dönemi nasil olurda üc bes tane elinde bonservisi olan oyuncu getiremediler saniyorsunuz?
Emri fatih hoca’dan gizlemek için hummalı bir çalışma yapılmış diye duydum.
Bir kısım da vuku bulan EMRİN fatih hoca tarafından da bilindiği ama halkın impratore tarafından manipüle edildiği söyleniyor...

Mesut Özil'i isteyen bir takım yok, Arsenal de dahil. (Guardian)

Mevcut kadro ile şampiyon olamaz mıyız? Böyle top oynarlarsa olamayız tamam ama adam gibi oynarlarsa ya?
Bu kadro ile çok kötü günler bizi bekliyor. Bu kadronun son senesi geçen yıldı. Onda bile şampiyonluğa yetmedi. Herkes kadro dagitilir . Yeni bastan kurulur derken bu gazi kacmis takimla devam ediyoruz. Ustelik 1 devre muslera yok. Ilk 5 bile zor diyorum ben..

BAY KARIZMA

1601917356801.webp
1601917368275.webp

Abi iyi misiniz neyin emri neyin şeyi ya. Yönetim beceriksiz. Eve komik geliyor, akıl almıyor ama durum bu. Komple teorileriyle yaşanmaz.

IMG_0636.webp

Transfer sezonununda, liginde özeti bu sahnede saklıdır.

Sezon başında kendilerince bi turnuva uydurup kupa aldıklarını düşündü herkes.

Ama dikkat ederseniz şeytan figürlü bu kupa;

Bu sezon yapacakları şeytanlıkları , ve üst akıllar tarafından kendilerine şampiyonluk hediye edileceklerinin bir mesajıydı.

Hiç kimse bana bu kupa seramonisindeki şeytanlığı ve sonrasında yaşanan gelişmelerin bağlantılı olmadığını açıklayamaz.

Üst akıl tarafından limit diye bir şey uyduruldu

Arkasından Galatasaray ses çıkarmasın diye bakın size Fenerbahçe’nin iki katı limit verdik denildi.

Sonlara doğru ise biz tek oyuncu alamazken, şikeciler 20 tane milyonluk transfer yaptı.

Aldıkları 20 oyuncuyu yıllık ücreti ortalama 1.5 milyon Euro desek bonservisler hariç 300 milyon TL yapıyor

Şimdi kim bu şeytan ? Kim bu üst akıl, neden böyle bir seramoni seçildi ?

Netice ne olursa olsun Günahların takımısın Fenerbahçe !

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu yavşaklara puan silme cezası uygulanacak mı bakalım ? Hiç sanmıyorum. Ne oldu o limitler vs ülke ülke değil ki. Çiftlik resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt