Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taylan etebo

belhanda

ivanov falcao emre

bari şunu yapaydınız bi ivanovu bile alamadılar sinirden çıldırıyorum arkadaş

1-Muslera
2-Omar
3-Linnes
4-Luyindama
5-Marcao
6-Ozornwafor
7-Sarrachi
8-Donk
9-Etobo
10-Belhanda
11-Feghouli
12-Sekidika
13-Babel
14-Falcao
15-Diagne

Şimdi kimin Lisansı çıkmıyor, inşallah Muslera değildir.

Gunaydin. Transfer nöbeti acilsin. Şunun şurasinda ocak ayina ne kaldiki?

Ocakta kullanabilecegimiz butce nekadar şimdi? Gerci bu aptal yönetim kalirsa, olacak olan transfer de ocagin sonunda olur. Abv yönetim

Ocakta kullanabilecegimiz butce nekadar şimdi? Gerci bu aptal yönetim kalirsa, olacak olan transfer de ocagin sonunda olur. Abv yönetim
1 milyon euro vardı zaten telles'den de 1 geldi desek 2 milyon euro belki Ozan Kabak'da Milan'a giderse bir 1 milyon euro da oradan gelir yetiştirme bedeli olarak. Bizim Araplardan para kazanamayacağız anlaşılan. Ocak ayına kadar bir yerlere pazarlama işlerine girişmeliyiz. 3'e 5'e bakmadan Belhanda ve Feghouli'den kurtulmalıyız. Diagne'ye 8-10 milyon euro civarı teklif gelirse bir saniye düşünmeyelim. Falcao'yu da bedavaya almıştık zaten gönderebiliyorsak onu da gönderelim yıllık 5 milyon euro maaşından kurtuluruz en azından gider Gomis'i getiririz yarı maaşına. Marcao ve Luyindama'yı 20'nin altında gelecek tekliflere satmayalım. Ocak ayında kimseyi satamasak dahi en az 2 yabancı transferi yapıp Sekidika ile Ozonwofor'u kiralamamız lazım. Bir sürü kaliteli boşta yabancı oyuncu vardı noldu onlara Aleix garcia, kuzyaev, lusamba, giuliano falan takım bulamazlarsa ocakta onlardan 2'sini alırız hiç olmasa.

Bu sene transfer komitesinin başında kim vardı?
1 tane boş kurşunumuz yok. Sercan bile o dönem sükse yapmış bir oyuncu, iyi bir transferdi kağıt üzerinde.

Ayrıca Shaqiri ile de uzun süre ilgilenmiştik fakat olmamıştı sanırım.

1601965449182.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt