Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener'e oyuncu kaptırma geleneğimizin tarihi nereye kadar gidiyor acaba? Şam Şeytanında beri heriflere ekonomik ve statü şartları ne olursa olsun topçu kaptırma uğraşındayız. Ellerinden yakın tarihte 2 topçu kapabildik, biri uzun vadede, biri ise adımını atar atmaz ebemizi belledi.
Ebemizi belleyen kimdi reis gelir gelmez aklıma gelmiyo

Transfer savaşlarında Fenerin işine yarayan tek adam Vedat oldu.

Ozan falan 2 m euro maaşla 15 m euro kazandı neredeyse, hileyle satarlarsa anca çıkar acısı.

Topuza verdiler vasattı.

Alper desen çöp oldu vs vs

tam savaş olmasa da ggden de çok faydalandılar biz üstelemeyince

ocakta ön protokol yapabilicegimiz oyuncular.
Bunların cebine 2şer milyon euro koy hepsi gelsin bonservisle almaya kalksan min 30 milyon euro var şurada

Transfer savaşlarında Fenerin işine yarayan tek adam Vedat oldu.

Ozan falan 2 m euro maaşla 15 m euro kazandı neredeyse, hileyle satarlarsa anca çıkar acısı.

Topuza verdiler vasattı.

Alper desen çöp oldu vs vs

Evet ama Fener Sakarya Çetesi hariç tarihi boyunca yabancı topçular üstünden yürüyen bir camia olmuştur. Sırf Galatasaray'ın elinden almak için uğraştıkları yerlileri büyük kariyerlere çevirmeleri de sadece Fener'in basiretsizliğidir. Gökhan Gönül filan zamanında bize gelse kulüp efsanemiz olarak emekli olurdu heralde. Ozan da Hamza'nın filan elinden 10 kere Avrupa yapmıştı şimdiye. Bu oyuncular Fener'e kayıp oldu ama bize de kazanç olarak dönmedi, başarısızlıkları teselli oldu sadece.

Şenol Güneş: "Ozan'ı gördük ki üst düzey bir oyuncu. Avrupa'da yerindeki oyuncuların 20 milyon, 30 milyon, 50 milyon, 100 milyon euro ettiği yerde ona göre oynaması lazım. Bu tip maçlar oyuncularımızı Avrupa vitrinine çıkaran maçlar olacaktır."

Şenol Güneş: "Ozan'ı gördük ki üst düzey bir oyuncu. Avrupa'da yerindeki oyuncuların 20 milyon, 30 milyon, 50 milyon, 100 milyon euro ettiği yerde ona göre oynaması lazım. Bu tip maçlar oyuncularımızı Avrupa vitrinine çıkaran maçlar olacaktır."

Şerefsizin oğlu Taylan'ın emeğini yiyip niye piyasa yapmasının önünde duruyorsun.

hqdefault.webp

Salağa bak ya senin görevin mi lan o deyyus o zaman adam demez mi bilerek beni milli takıma almıyor. Menajerler de mal bunun ipini çekmek için haber yaptırmıyorlar

Bakın ben buldum , ben yetiştirdim diyebilmek adına sürekli aynı herifi 11 almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt