Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suan bu GSC Futbol nöbetinin temel amacı nedir? Sonunda gercek anlamda futbol oynayacagimizi umit edip bunun üzerine nobettemiyiz

Sigmund Freud - Vikipedi

Hiçte hikaye değil , yanlış mühendislik yapıldı geçen sene yoksa 3 sene üst üste bizdeydi.. Teoride tutmuş oluyordu.

Kendi kendimize ilk yarıda ki sonuçlar ve pandemi döneminde verdik.

Şimdi koz sahibi başakşehir onlar da çok verimli kullanamadı gibi bu durumu.

Yoksa çok rahat seri yaparsın bu ligde.
Ben seri yapmaya bisey demedimki. Sampiyon olan ekonomik olarak şöyle olur, yok ambargo koyar söylemine hikaye dedim. Biz 2 sene sampiyon olduk ama ekonomimiz ucmadi, aynisi bjk icinde gecerli onlarda bizden önce 2 sene sampiyon oldu. Sonucta 2 takimin da hali ortada. Tr liginde sampiyon olan nekadar para aliyorki max 25-30 m euro. Bide borclara bakalim 200-300 hatta febe 600 mu ne. Bu şartlarda nereye ambargo koyuyorsun? 1-2seneye şl de hayal olacak, artik ordan da gelir gelmeyecek... anamizin liginde birbirimizle dövuserek oynicaz işte

Arda Turan, milli arayı en iyi şekilde değerlendirerek ara sonrasında artık 90 dakika sahada kalabilecek duruma gelmek istiyor.

(Milliyet) https://t.co/PrSLXJfKBQ

Kötü günler geride kaldı şimdi bizi daha kötü günler bekliyor.
70 dakika sahada kaldığında en azından kalan 20 dakika 1 kişi eksik oynamıyorduk.
Şimdi bizi 90 dakika eksik oynatacak.
Bal Ligi'nde bile kadroya giremeyecek isimleri beslemeye devam

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Arda'nin icinde biraz Galarasaylilik varsa antremanlara cikmasin. belki ozaman kadroya girmeyip takima hizmete bulunur.

ama hoca galiba yine oynatir?!

Ben seri yapmaya bisey demedimki. Sampiyon olan ekonomik olarak şöyle olur, yok ambargo koyar söylemine hikaye dedim. Biz 2 sene sampiyon olduk ama ekonomimiz ucmadi, aynisi bjk icinde gecerli onlarda bizden önce 2 sene sampiyon oldu. Sonucta 2 takimin da hali ortada. Tr liginde sampiyon olan nekadar para aliyorki max 25-30 m euro. Bide borclara bakalim 200-300 hatta febe 600 mu ne. Bu şartlarda nereye ambargo koyuyorsun? 1-2seneye şl de hayal olacak, artik ordan da gelir gelmeyecek... anamizin liginde birbirimizle dövuserek oynicaz işte

Ben şampiyonun ekonomisi çok iyi olacak demedim ki orada? Ekonomik olarak arayı açarda demedim..Olamayan sıkıntıya girecek dedim.?

Sen şampiyon olmuşsun doğal olarak iyi bir kadron vardır ve doğru mühendislikle 1-2 takviye ile yoluna devam edersin. Diğer tarafta hiç geliri olmayan adamın takımı zaten kötü ki geride kalmış ve daha fazla takviyeye ihtiyacı olur. Gelirin baya düştüğü zamanda kaliteli ve sayıca fazla transferi yapamazsın.

Bunların neticesinde doğal olarakta yarıştan uzak kalırsın.

Ben şampiyonun ekonomisi çok iyi olacak demedim ki orada? Ekonomik olarak arayı açarda demedim..Olamayan sıkıntıya girecek dedim.?

Sen şampiyon olmuşsun doğal olarak iyi bir kadron vardır ve doğru mühendislikle 1-2 takviye ile yoluna devam edersin. Diğer tarafta hiç geliri olmayan adamın takımı zaten kötü ki geride kalmış ve daha fazla takviyeye ihtiyacı olur. Gelirin baya düştüğü zamanda kaliteli ve sayıca fazla transferi yapamazsın.

Bunların neticesinde doğal olarakta yarıştan uzak kalırsın.

+ Olarak

Beşiktaş o durumu yakaladı kendi ayağına sıktı. Marcelo , fabri , cenk vs satarak sen zaten şampiyonluğa devam etsen bunlardan gelecek paranın fazlasını alacaktin.

Sonra şans bize döndü. Biz de yanlış mühendislik yaptık geçen sene elimizdeki durumu ittik maalesef.

Şimdi sıra başakşehirde.

Bu sene kim şampiyon olursa diğerlerinin ekonomisi iyice çökeceği için rahat 3-4 sene ambargo koyabilir lige.

En avantajlı ekip başakcity olmasına rağmen bu durumu kullanamayacak gibi duruyor.
5 senedir aynı muhbbet. Bu 5 senede 2 biz 2 besik 1 akbil şampiyon oldu.
Hikaye kimse ambargo koyamaz bu ligde sürpriz bir el her zaman dokunur. Bunu yapabilecek tek takım vardı 20 milyonluk kadro sorloth gibi güç. Adamlar şampiyonluğa giderken hoca değiştirdiler.
Denge önemli bu ligde

süleyman gardrop ta az önce itiraf etti yönetimin beceriksizligini apoyla 3,5 aydır küsmüşler

5 senedir aynı muhbbet. Bu 5 senede 2 biz 2 besik 1 akbil şampiyon oldu.
Hikaye kimse ambargo koyamaz bu ligde sürpriz bir el her zaman dokunur. Bunu yapabilecek tek takım vardı 20 milyonluk kadro sorloth gibi güç. Adamlar şampiyonluğa giderken hoca değiştirdiler.
Denge önemli bu ligde

Saygı duyuyorum ama katılmıyorum.

geçen sene falcaoyu , babeli sürpriz bir el aldırmadı.

Orta saha 3 ' lüsünü seçerken ağırlık defansif yönleri ağır basan aynı tipe yakın adamları sürpriz bir el aldırmadı.

Geçen sene biz kendi ellerimizle bıraktık şampiyonluğu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt