Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Etti bileBelhanda bizi fifaya sikayet etmese bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etti bileBelhanda bizi fifaya sikayet etmese bari
keşke şunu alsaydık zamanında şuan falcaoyla cift forvet oynardı
evet üstad kiralıktı ocakta free oluyornerde bu darb hala çindemi
türkiye maçı performansı vardı mütişti sonra sakatlandı bidaha dönemedi şanssızEmre akbaba hepimizi sasirtsa . Güçlü dönüp formayi kapsa falcao ile iyi anlasabilir en azından ceza sahasına giren bir oyuncumuz daha olur .saracci iyileşmiş hoca birşeyler denese linnesi sağ açık oynatsa feguli yi ortaya çekse mesela bir fark yaratsa
Belhanda bizi fifaya sikayet etmese bari
Yazılımcılığın gözü kör olsun. Core okuyunca çekirdek eğitimi ne la dedim kendi kendimeFlorya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanda core ve üst gövde kuvvet çalışmaları üzerinde duruldu.
Emre Akbaba ve Marcelo Saracchi, core ve üst gövde kuvvet çalışmaları yapılan antrenmanda takımla beraber yer aldı.
Taylan Antalyalı ve Oghenekaro Etebo, tedavilerinin ardından kendileri için hazırlanan özel program dâhilinde salonda çalıştı.
Ayak bileğinde ağrı hisseden Younes Belhanda antrenmanda yer almadı.
Galatasaray Futbol Takımı, Alanyaspor maçı hazırlıklarını yarın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Fifa hic dusunmeden şemsiyeyi açar bize1 milyonluk futbol oynamıyorsun kaç senedir. Neyi şikayet ediyorsun sen? cevabı alır.
Fifa hic dusunmeden şemsiyeyi açar bize
Keşke Falcao ve Diagne gibi hayır duasına oynasaydı.Ulan Gomisin gollerini izledim herifi acayip özledim. Paracı olmasa ne iyi adamdı
Diagne saç parasi icin oynuyorKeşke Falcao ve Diagne gibi hayır duasına oynasaydı.