Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Okan'ın kalede olması lazım. Fatih dil biliyormuş ahahahha...

Ulan sezon başından beri en az 4-5 defa bizim stoperlerle aynı hava topuna çıkıp sakatlıyordu az kalsın.

Dil bilse ne olur dengesiz salağın teki. Geçen sene son 5 maçta Okan'ın önünde doğru düzgün stoper oynamadı. Donk-Lemina oynadı hatta bazı maçlarda Lemina-Taylan oynadı. Adam ona rağmen bu kadar ceza sahası dışından gol yemedi. Fatih ile arasında ciddi kalite farkı var ayrıca çok daha cesur bir kaleci Okan. Bana göre Okan TR kalecilerinin yan top zafiyetini saymazsak tek eksisi topları tehlike bölgesine doğru çelmesi. Onu halletse çok daha temiz bir kaleci.

allahım lütfen eyleme
hakan abi gitme gözün sevem

Kerem-Belh-Etebo-E.Kılınç
Ali Yavuz​

Şu ileri hat ile çıksaydık dünkünden kötü mü olurdu merak ediyorum

Seri ve Onyekuru son 2 maçtır takımlarında kadroya alınmıyormuş. Seri yine kadroya alınmamış.

Bu kadro dünkünden kötü oynar mıydı ?
Ben her türlü bunları izlemeyi tercih ederim rtaşım

Ben de tercih ederim ama muhtemelen kötü oynar hocam. Kılınç'ı oynatmayan Alanya Kerem'e adım attırmazdı. Ayrıca hücumda da tehdit sıfırlandığı için sağ taraftan çok daha kolay delinebilirdik. Ali Yavuz sağda Babel veya Feg, solda Arda ve Kılınç'la bence de denenebilir artık, çünkü hakikaten top sürmekten aciz 2 santraforumuz var. Ama aynı anda Babel-Feghouli-Arda gibi tüm oyun içinde akıl koyan kanatlardan yoksun kalırsak bayağı aptallaşırız gibime geliyor.

Babel Kılınç Etebo Arda

Ali Yavuz

daha hoşuma giderdi mesela.

Bizimkilerin arzusu seriyi son gun belese alabilmekti fakat adamlar yemedi tabi.
Gerci illa seri tipi bi oyuncu ile oynamak istiyosak elde tek atimlik bi malzeme var fakat bu seferde savunmayi bozmak zorunda kaliriz. Her halukarda yiyoruz nasilsa En azindan bi denese hoca keske

5.Galiz küfür kullanan üyelere en az 5 gün MYC uygulanacaktır.

var mısınız topluca küfredip maçı kaçırmaya

Herkes kufur ederse ceza olmayabilir mi ustat ? gsc anayasasında böyle bir madde bulunuyor mu ? veya sistemin bir açığı falan var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt