Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyada en kolay penaltı çalınan lig bizim lig herhalde..Hem hakemlerin yetersizliği hem savunma oyuncuarının savrukluğu çok fazla pennaltya sebebiyet veriyor...Nerdeyse her 2 maçın birinde penaltı atılıyor..

Mesela ,bizim ve fener maçlarının hemen hepsinde penaltı oldu şu ana kadar...

İki takımın bu sezon oynadığı ve 0-0 biten maç dışında

Bizim 5 maçımızın 4 tanesinde penaltı olmuş... gazişehir,başakşehir,alanya ve erzurum maçları..

Fenerin 4 maçının 3 tanesinde penaltı olmuş ve toplamda 6 penaltı atılmış maçlarında...rize,karagümrük ve göztepe maçları..

İki takımın 9 maçında toplam 11 penaltı atılmış ki maç başına 1 penaltının üzerinde bir oran çıkıyor...

Böyle giderse bu iki takımın maçlarında toplam 50-60 penaltı çıkar herhalde...

Yok ebesininki şimdi fark ettim aynı maç içerisinde once 5 dakikada 4 gol atmışlar..(54-55-57-59) sonra 4 dakikada 3 gol ( 74-76-78)
2-0'dan sonra bütün maçı takip ettim. Venlo ilk yarıda biraz kıpırdanır gibi oldu sonra stoperlerden biri kırmızı gördü ikinci yarının başında. Sonra film koptu.
Ama Ajax'ın golleri genelde 2 plan üzerine kurulu ikisini de muazzam sergiliyorlar. Hem kanatları hem bekleri muazzam orta açan isimler ve Traore bunları hep altı pas bölgesinden gol yaptı. Diğer planları ise cepheden gelip genellikle Traore'nin duvar olduğu pozisyonlara girdiler.
Olay aslında skor değil. Ajax'ın hırsı ve disiplini. Dakika 80 kulübeden "Tempo" sesleri geliyordu. Traore 4 gol attığında oyuna Huntelaar giriyordu ama Traore çıkmadı. O Traore gitti kendisinin 5.golünü attı yine hırsla sevindi. Huntelaar penaltı golünü atınca sanki farkı 1'e indirmiş gibi gidip kaleden topu aldı.

Orta 3'e giderken Matematik, Fen Bilgisi, Ingilizce'den filan düşük not almistim, sonra yazili kagitlarini bizlere verip ogrenciler kendi aralarinda tartisirlardi. Ben de bir kosede, biraz utanarak biraz uzulerek elimdeki yazili kagitiyla etrafi seyredirdim. Sonra tarihten 100 alinca elimde yazili kagitiyla her ogrenciyle konusup tartisiyorduk.
Fener, Glasgow maclarindan beri forumda pek yazmiyordum hatta 3 hafta hicbir spor programini da izlemedim. Dunden beri tvde ne var ne yok izledim, belki 100 uzeri mesaj attim. Tarihten 100 aldik da sonrasi tam faciaydi, daha 5'er tane daha Matematik, Fen Bilgisi yazilisi oldu. Erzurum filan tarih yazilisi gibi birsey. Onemli olan Matematik ve Fen Bilgisi. Insallah bu sezon da Orta 3'un aynisi olmaz :)

16 lig maçında 4 galibiyet

ulan tudor hoca mısın hırvat hıyarı

galasevgisi transferde olduğu gibi yine ortalığı sulandırma görevi ustlenmiş.
nevzat toplantıyı olduğu gibi açıkladığı için bok gibi oynamaya başlamışız puhah.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Altyapıdan altın jenerasyonu birak , yüzyılın jenerasyonu çıksa , aradan kendi çabasıyla çıkan oyuncu kendini kurtarır kaçar anca.

Ne oyuncular doğru yönlendiriliyor , ne üstlerine duruluyor bence .

Süper yetenek olmadıkları sürece hepsi sıradan oyuncular olmaya mahkûm.

Hatır üzerine Adana'ya filan yollarız , adana seviyesinde oyuncu olurlar sonucunda.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Altyapıdan altın jenerasyonu birak , yüzyılın jenerasyonu çıksa , aradan kendi çabasıyla çıkan oyuncu kendini kurtarır kaçar anca.

Ne oyuncular doğru yönlendiriliyor , ne üstlerine duruluyor bence .

Süper yetenek olmadıkları sürece hepsi sıradan oyuncular olmaya mahkûm.

Hatır üzerine Adana'ya filan yollarız , adana seviyesinde oyuncu olurlar sonucunda.

twitterdaki iddialara göre urfaya da hatır yoluyla yollamışız (Luş,erkan). Urfalı bir yönetici aracı olmuş falan

ads maçına bakıyorum şimdi.
Ön tarafı akyuz,erkan,volkan şen olan takıma yunusu göndermek büyük iş cidden :D

nerden tutarsan elinde kalıyor
Eh işte , en yollanmayacak takım 1. Ligde ADS .

Yunusu yolladigimizdan sonra , kendini 1. Ligde geçen sene kanıtlamış iki kanat oyuncusu aldılar .

Biri alanyadan ,biri de Erkan.

Yunus süper fark yaratmadikca , yedek oyuncudan öteye zor geçer.

Atalay ilk 11 basliyor

1603627954402.webp

oyuncu klonlamışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt