Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Ajax 13. gole bile sevinmiş. Sanırım eskiden kalma bi intikam varÖyle bir durum görünmüyor eski maçlarina baktım hemen hepsi düzenli oynayan topçular
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ajax 13. gole bile sevinmiş. Sanırım eskiden kalma bi intikam varÖyle bir durum görünmüyor eski maçlarina baktım hemen hepsi düzenli oynayan topçular
Aha konuşmuş galibiyet gelince)))
2-0'dan sonra bütün maçı takip ettim. Venlo ilk yarıda biraz kıpırdanır gibi oldu sonra stoperlerden biri kırmızı gördü ikinci yarının başında. Sonra film koptu.Yok ebesininki şimdi fark ettim aynı maç içerisinde once 5 dakikada 4 gol atmışlar..(54-55-57-59) sonra 4 dakikada 3 gol ( 74-76-78)
Altyapıdan altın jenerasyonu birak , yüzyılın jenerasyonu çıksa , aradan kendi çabasıyla çıkan oyuncu kendini kurtarır kaçar anca.
Ne oyuncular doğru yönlendiriliyor , ne üstlerine duruluyor bence .
Süper yetenek olmadıkları sürece hepsi sıradan oyuncular olmaya mahkûm.
Hatır üzerine Adana'ya filan yollarız , adana seviyesinde oyuncu olurlar sonucunda.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Urfa'nın haline acıdığımız için topladığımız duydum ben de.twitterdaki iddialara göre urfaya da hatır yoluyla yollamışız (Luş,erkan). Urfalı bir yönetici aracı olmuş falan
Urfa'nın haline acıdığımız için topladığımız duydum ben de.
Son bir buçuk yılda bırak galibiyet almayı , zor gol attığı için üzülmüş kulübümüz.
Süper yeteneğe dönüşeceklermis orada.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eh işte , en yollanmayacak takım 1. Ligde ADS .ads maçına bakıyorum şimdi.
Ön tarafı akyuz,erkan,volkan şen olan takıma yunusu göndermek büyük iş cidden
nerden tutarsan elinde kalıyor