- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
ocakta sola onyekuru sağa zinkernagel
ortaya da 2 transfer götürürz işi
Onyekuru dışında kimseyi alamaz bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ocakta sola onyekuru sağa zinkernagel
Diagne ve Belhandayı kesin bu kez satarız. Bu konu da çok tecrubeli yöneticilerimiz var. Bu kez kesin başaracaklar.Aziz Yıldırım hangi parayla???

Cok gecmis olsunArkadaşlar öncelikle merhabalar hepimize geçmiş olsun İzmir'de yaşayan birisi olarak iyi günler gecirmiyorum eminim etmişsinizdir ama bir kez daha ben rica edeyim lütfen dualarınızi eksik etmeyin hepinizi seviyorum
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Teşekkürler renktaş ben ve ailem iyiyiz ama çevremizde olan şeyler insanı derinden etkiliyor bir süre aranızda olamayacağım sağlıcakla kalınCok gecmis olsun
‘Diagne’yi satıp’ haberin yalan olduğu burdan belliGalatasaray Ocak transfer döneminde Onyekuru ‘yu satın alma opsiyonu ile kiralayıp , Saracchi’nin ise bonservisini almak istiyor..
Diagne ‘yi de satıp yerine orta saha ve alternatif forvet alınacak..
[ @sabahspor1 ]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ocakta bi ocak başi yapariz, yani barbeku partisi. Kenetlenir terstesn götururuz işiocakta sola onyekuru sağa zinkernagel
Süper Lig'in ilk 7 haftasında kalesinde sadece 5 gol gören Galatasaray, son 13 sezonda en az gol yediği lig başlangıcını yaptı.
![]()
Süper Lig'in ilk 7 haftasında kalesinde sadece 5 gol gören Galatasaray, son 13 sezonda en az gol yediği lig başlangıcını yaptı.
![]()
Saracchi&Marcao&Luyindama&Omar dörtlüsü ayrı ayrı bu ligin en iyi oyuncuları Muslera STSL tarihinin en iyisi belki de ama ileri çıktığımız anda rezalet. 14&15 gol atan rakiplerimiz varken biz 9 golde kaldık bu durum geçen sene de aynıydı Muslera sakatlanmadan önce en az gol yiyen takım bizdik ama atılan gole baktığımızda çok çok geride kalmıştıkSüper Lig'in ilk 7 haftasında kalesinde sadece 5 gol gören Galatasaray, son 13 sezonda en az gol yediği lig başlangıcını yaptı.
![]()
Bu sene sampiyon olacagimiza inanan var mi ?