Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Süper Lig'in 7 haftasında kazandığı 41 korner atışından gol pozisyonu yaratamadı.

Cunku takimda korner kullanabilen oyuncu yok. Her korner atisini ayni yere atiyorlar.
Rezalet ötesi bir durum gerçekten. Heyecan bile yapmıyorum artık korner kullandığımızda.

1604575728453.webp

mutlu bizim altyapıdaydı Altınordudan almıştık

Galatasaray, Süper Lig'in 7 haftasında kazandığı 41 korner atışından gol pozisyonu yaratamadı.

Cunku takimda korner kullanabilen oyuncu yok. Her korner atisini ayni yere atiyorlar.

Korner kullanan her futbolcumuz ön direge atiyor bu tesadüf olamaz. Hoca böyle istiyor demek ki, yoksa Allahin bir kulu bile mi penalti ve kale alani arasina top atmaz yav senin elinde Luyindama gibi bir azman var.

Macta korner veya frikik oldu mu ben lavabo ya da mutfaga gidiyorum nasil olsa bosa gidecek diye.

Korner kullanan her futbolcumuz ön direge atiyor bu tesadüf olamaz. Hoca böyle istiyor demek ki, yoksa Allahin bir kulu bile mi penalti ve kale alani arasina top atmaz yav senin elinde Luyindama gibi bir azman var.

Macta korner veya frikik oldu mu ben lavabo ya da mutfaga gidiyorum nasil olsa bosa gidecek diye.
Sen yine iyisin Renktaş.

Korner olunca ben, kontradan gol yemeyelim diye dua ediyorum

Hatta skor olarak gole ihtiyacımız varsa eğer korner kazanınca bir ton küfür ediyorum en az 3 dakikamiz çöpe gidecek diye.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Sen yine iyisin Renktaş.

Korner olunca ben, kontradan gol yemeyelim diye dua ediyorum

Hatta skor olarak gole ihtiyacımız varsa eğer korner kazanınca bir ton küfür ediyorum en az 3 dakikamiz çöpe gidecek diye.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Evet kontra yeme sorunu da var daha. O da bayagi can sikici.

Metehan Mertöz (Eyüpspor): 90dk oynadi (skor 0-3)
Ercan Sirin (Serik Belediyespor): 120dk oynadi (skor penaltilar sonrasi 5-4)
Abdussamed Karnucu (Tarsus Idman Yurdu): 65dk oynadi (skor 3-1)
Ferhan Evren (Afjet Afyonspor): 7dk oynadi (skor 2-1)

su an Sakaryaspor maci oynaniyor, Ramazan Civelek bu sezon ilk kez oynuyor

20:30da Sanliurfasporun maci var, Süleyman ve Erkan belki oynarlar

galiba Atalay ve Celil haric kiraladigimiz topcularin hepsi oynadi kupada

Erkan suer 46 da oyuna girdi hatay-sanliurfa macinda. Kupa maci herhalde. A spor veriyor maci

evet bazilarina gore baska hoca gelecek ve bundan faydalanacak ama fatih hoca faydalanamayacak.hadi ordan.bu yorumumdan da alıntı yapmayin,tartisilacak bi tarafi yok bunun.

FFP olmasa bile, hangi parayla transfer yapacagiz biz? Yönetim bok gibi bir stad anlasmasi yapar ve 1 euro sezon sonu belki 11-12 lira olursa yönetim cikar ve, hangi parayla transfer yapalim kardesim der.

Uefa hep bizimle ilgili mi tweet atacak bugün de BJK ile ilgili atmislar :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt