Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin götü tutuşmuş yine yalanlarıyla tt de topic açmışlar, bir takım taraftarı bu kadar mı maskotlarıyla özdeş olur, alayı kuş beyinli
20 tane transfer yaptılar hala nelerle gündemi değiştirmeye çalışıyorlar bir de yıllardır denerler ellerine geçen bir avuç bok o da atmaya çalışırken ellerine yapışan

göztepe şu ana kadar iplememiş görünen o ki

Yalnız 1 haftadır yine Mustafa Denizli piyasaya çıkmaya başladı..
Bugün yine teklifler var yurt ici teklifleri değerlendireceğim diye konuşmuş..
Buraya yazıyorum 1 ay içinde Beşiktaş 'ın başına geçer..
Gelir gelmez de ağaçları budayacağım,doğuştan beşiktaşlıyım 38.hafta lideriz diye kuru sıkı atmaya başlar..

Yalnız 1 haftadır yine Mustafa Denizli piyasaya çıkmaya başladı..
Bugün yine teklifler var yurt ici teklifleri değerlendireceğim diye konuşmuş..
Buraya yazıyorum 1 ay içinde Beşiktaş 'ın başına geçer..
Gelir gelmez de ağaçları budayacağım,doğuştan beşiktaşlıyım 38.hafta lideriz diye kuru sıkı atmaya başlar..

@Kubat Tokmakçı , traktör çıkmış ortaya

Süper Lig'de en fazla hava topu kazanan futbolcular

30 Luyindama

27 Yatabare

25 Djilobodji

24 Enzo Roco

9987269E-6E00-42A3-B1DF-A3CC4F371E1C.webp

Aspor'da zeki uzundurukan

Sorloth'u takip ettiğimizi ve lepzing'e durumunu sorduğumuzu söyledi az önce.

Lepzing'in 2 stoperi sakat olduğu için marcao'ya karşılık sorloth takası olabilir dedi.

Hatta daha ileri gidip falcao=sorloth işi de olabilir dedi ordakilerden biri

Falcao = sorloth transferini kim yaparsa kulübün fahri başkanı ilan edilip heykeli dikilmelidir

Marcao= sorloth olursa eğer o da çok iyi hamle sayılır.

Sorloth bu Ligin bug'i dır.
Her ne kadar Avrupa için çok üst düzey olmasa da bizim için Her türlü ligin üstünde bir forvet.

Kendisininde orda istediğini bulamadığını ve ülkemizde geçirdiği günleri mumla aradığını düşünüyorum.
Böyle bir hamle gelirse ger bütün transfer fiyaskolari unutulur.
Bir anda yönetim kral olur taraftar gözünde.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Son düzenleme:
Aspor'da zeki demirkumbuz.

Sorloth'u takip ettiğimizi ve lepzing'e durumunu sorduğumuzu söyledi az önce.

Lepzing'in 2 stoperi sakat olduğu için marcao'ya karşılık sorloth takası olabilir dedi.

Hatta daha ileri gidip falcao=sorloth işi de olabilir dedi ordakilerden biri

Falcao = sorloth transferini kim yaparsa kulübün fahri başkanı ilan edilip heykeli dikilmelidir

Marcao= sorloth olursa eğer o da çok iyi hamle sayılır.

Sorloth bu Ligin bug'i dır.
Her ne kadar Avrupa için çok üst düzey olmasa da bizim için Her türlü ligin üstünde bir forvet.

Kendisininde orda istediğini bulamadığını ve ülkemizde geçirdiği günleri mumla aradığını düşünüyorum.
Böyle bir hamle gelirse ger bütün transfer fiyaskolari unutulur.
Bir anda yönetim kral olur taraftar gözünde.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

nuri bilge ceylan demeden inanmam

Adamlar daha yeni aldılar yav sörlotu.Ayrıca oradan ayrılsa bile yine epey talibi olur bizim lige niye gelsin ?

Zeki Uzundurukan: "Galatasaray ,Ocak ayında Marcao-Sörloth takası yapabilir" teşkilatın içinden gelen bilgi.​

22208.jpg

Adamlar daha yeni aldılar yav sörlotu.Ayrıca oradan ayrılsa bile yine epey talibi olur bizim lige niye gelsin ?

Olmaz yav, o Premier Lig kariyeriyle Leipzig'i bulduğuna şükretsin. Ki şu andaki görüntüsüyle Bundesliga'nın baş altı seviyesi için bile çok yeterli gözükmedi insanların gözüne. Biraz Vedat Muriç sendromu oldu heralde onda da. Bir de Trabzon'la Galatasaray'ın arasında takım olarak fahiş fark varken Trabzon'la İstanbul arasında daha da kapanmaz bir durum var. Leipzig zaten bir ticarethane olduğu için Marcao gibi bir değere Sörloth'u elden çıkarabilirler. Şu şartlarda müthiş bir takas olur heralde iki takım için de.

Olmaz yav, o Premier Lig kariyeriyle Leipzig'i bulduğuna şükretsin. Ki şu andaki görüntüsüyle Bundesliga'nın baş altı seviyesi için bile çok yeterli gözükmedi insanların gözüne. Biraz Vedat Muriç sendromu oldu heralde onda da. Bir de Trabzon'la Galatasaray'ın arasında takım olarak fahiş fark varken Trabzon'la İstanbul arasında daha da kapanmaz bir durum var. Leipzig zaten bir ticarethane olduğu için Marcao gibi bir değere Sörloth'u elden çıkarabilirler. Şu şartlarda müthiş bir takas olur heralde iki takım için de.

Marcaoyu sevsem de bence de çok iyi takas olur.İdare eden bir stoper buluruz ama sörloth baya iyi bir adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt