Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmaz yav, o Premier Lig kariyeriyle Leipzig'i bulduğuna şükretsin. Ki şu andaki görüntüsüyle Bundesliga'nın baş altı seviyesi için bile çok yeterli gözükmedi insanların gözüne. Biraz Vedat Muriç sendromu oldu heralde onda da. Bir de Trabzon'la Galatasaray'ın arasında takım olarak fahiş fark varken Trabzon'la İstanbul arasında daha da kapanmaz bir durum var. Leipzig zaten bir ticarethane olduğu için Marcao gibi bir değere Sörloth'u elden çıkarabilirler. Şu şartlarda müthiş bir takas olur heralde iki takım için de.

2 3 maçını izledim Sorloth'un ayagına top getiremiyorlardı tuhaf bir takım leipzig. Geride çok iyiler özellikle stoper tandemleri ama hucumda bireysel takılıyorlar hep.

marcao sorloth takası mükemmel olur bizim için

bu transfere ve leipzigin bize jestine o kadar sevinirim ki bizi bırakıp onları tutarım

2 3 maçını izledim Sorloth'un ayagına top getiremiyorlardı tuhaf bir takım leipzig. Geride çok iyiler özellikle stoper tandemleri ama hucumda bireysel takılıyorlar hep.

Abi Avrupalı takımlarda öyle yetenek zibil gibi olduğu için kimse top getirme derdine filan düşmüyor. İyi oyuncu pozisyonu kaybedene kadar topu bir yere getiriyor zaten. Poulsen'e de öyle yaldır yaldır top getirmiyorlar ama adam insan azmanı olduğu için uzun top, doğru koşu filan bir şekilde yolunu buluyor. Sörloth'un Vedat'tan farkı tabii esnek bir herif olduğu için kanattan filan da top alıp fark yaratabilmesi. Heralde o da Palace günlerinin pasifliğini atamadığından olsa gerek saha içinde o kadar sorumluluk alamıyor şu an için. O sorumluluğu alırsa Leipzig'te iyi işler yapar, yoksa 2-3 maç sonra gözünün yaşına da bakmazlar. Esasında Trabzon'da Karaman'ın oynattığı takım savunması-kontra oyununa bakarsak gidebileceği en iyi takımlardan birine gitti ama hakiki anlamda açılan makas bir tarafına kaçmış gibi şu aşamada. Apo bir mucizeyi başarır da bize getirebilirse Trabzon'dan bile büyük etki yapar diye düşünmekteyim.

Aspor'da zeki uzundurukan

Sorloth'u takip ettiğimizi ve lepzing'e durumunu sorduğumuzu söyledi az önce.

Lepzing'in 2 stoperi sakat olduğu için marcao'ya karşılık sorloth takası olabilir dedi.

Hatta daha ileri gidip falcao=sorloth işi de olabilir dedi ordakilerden biri

Falcao = sorloth transferini kim yaparsa kulübün fahri başkanı ilan edilip heykeli dikilmelidir

Marcao= sorloth olursa eğer o da çok iyi hamle sayılır.

Sorloth bu Ligin bug'i dır.
Her ne kadar Avrupa için çok üst düzey olmasa da bizim için Her türlü ligin üstünde bir forvet.

Kendisininde orda istediğini bulamadığını ve ülkemizde geçirdiği günleri mumla aradığını düşünüyorum.
Böyle bir hamle gelirse ger bütün transfer fiyaskolari unutulur.
Bir anda yönetim kral olur taraftar gözünde.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!
🤣🤣

Screenshot_20201110-151825_Galatasaray.webp

aralık sonu gs de seçim var

Başkan listesini yenileyip yine girebilir, dikkat...

Üst üste alınan galibiyetler sonrası seçim kararı gsmiz özüne dönmüştür. Yeni bir yönetimle yola devam edeceğimizi umuyorum.

Transfer döneminde yapacakları transferden de pek hayır geleceğini düşünmüyordum.

Umarım iyi bir ekip gelir ve başarılı olur.

Adaylar ortaya çıkmaya başlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt