- 10 Mart 2013
- 121.545
- 158.259
- 5.068
hangi twitter sayfasından aldın bunu? benim tayma düşmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boateng bedava seneye.
Acaba olurmu ?
pek sevmem ama iyi maclar cikartiyor ve fizik gücü acayip.
Boateng bedava seneye.
Acaba olurmu ?
pek sevmem ama iyi maclar cikartiyor ve fizik gücü acayip.
Okan o alanya ilk gol ve kasımpaşa maçındaki golu yemezdi bence.
Hata bizde. O kadar pozisyon yersen seni sadece Muslera kurtarabilir geçen sene olduğu gibi.Onları yemeyip o maçta başka pozisyonları yerdi.
alanyanın pek pozisyonu yoktuki,bi frikik ve önünde kalan top var davidsonun attıgı golde.yanlıs macı ya da yanlıs macları izlemişsin herhaldeHata bizde. O kadar pozisyon yersen seni sadece Muslera kurtarabilir geçen sene olduğu gibi.
Jerome mu Kevin-Prince mi?
istemem
kavga etmeyelim.Fussball izleyelim.
Ilk yaridaki 17. Macta yeni oyunculari oynatabiliyor muyuz?Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda 2020-2021 sezonu 2. Transfer ve Tescil Dönemi başlangıç ve bitiş tarihlerini belirledi.
Buna göre; 2. Transfer ve Tescil Dönemi 5 Ocak 2021 tarihinde başlayıp 1 Şubat 2021 tarihinde sona erecek.
İki maçı beraber düşündüm renktaş. Alanya maçı sonları kabustu 2. gol bağıra bağıra geldialanyanın pek pozisyonu yoktuki,bi frikik ve önünde kalan top var davidsonun attıgı golde.yanlıs macı ya da yanlıs macları izlemişsin herhalde
Lisans cikarsa oynar diye dusunuyorumIlk yaridaki 17. Macta yeni oyunculari oynatabiliyor muyuz?