Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli:

“Galatasaray taraftarını bile vasata alıştırdınız! Adem Büyük bir gol attı herkes Adem yazıyor. Adam orta yaptı gol oldu! Koskoca Galatasaray'da Adem’in gitmesi değil, gelmesi meseledir benim için."

İşte vizyon kokan söylemler.
Gelde bunu çöp sevici biatçilara anlat

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Kendime vizyonlu paranın kölesi olmayan, ezik olmayan mallar tarafından yönetilmeyen, akıl dolu transferler yapan, geleceğe yatırım yapan, temiz bir takım arıyorum. Hedefi CL'de başarı olacak. Ruh sağlığımı düşünerek bundan sonra kendi vizyonumla örtüşecek seviyeye gelinceye kadar Galatasaray'dan uzaklaşıyorum.

bu resmi twiiter şeyini kullanan admir ve ekibi değişmiş olmalı
paylaşımlar farklı

Fatih
Emret
Emrek
Emreak
Taylan
Oğulcan

Bugün 6 yerli vardı hiç bahseden oldu mu bundan?
İşin ilginç yanı Diagne/Akbaba/Kılınç/Oğulcan/Taylan/Taşdemir/Donk ve Fatih ilk 11 de oynayan oyuncularımızın 7 tanesi STSL'den transfer edilmiş oyuncular hatta sonradan oyuna giren 5 oyuncudan 4 tanesi Şener/Ömer/Kerem/Sekidika da Türkiye liglerinden transfer edilmiş oyuncular

Fatih
Emret
Emrek
Emreak
Taylan
Oğulcan

Bugün 6 yerli vardı hiç bahseden oldu mu bundan?

Fatih hocayı kazandığı kupalar hariç övmezler daha. Böyle ufak ego mastürbasyonları için fazla büyük karakter. Bu paye anca Şenol'a, Erol'a, Sergen'e filan verilir bu saatten sonra.

Uzay takımı fb ile puanı eşitledik. Devre arasına minimum kayıpla girersek yönetim transfer yapmayı da becerirse bence şampiyonluk gelir. 8/10 karışımı kalite bi topçu Ve bitirici bi golcü alırlarsa işler çok değişir. Kanat falan artık para durumuna bağlı 1. öncelik olarak görmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt