Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fanatizm yapmaya gerek yok ama bize verilen penaltılar içinde tartışmaya açık bir karar olduğunu hatırlamıyorum ama Fenerbahçe'nin Perotti'nin 2 ve Valencia'ya verilen toplam 3 penaltı resmen tiyatro kararlar

Tetikci hakemler 10 macta 5 penalti calmislar bize. Buradan bakalim mevzuya. Simdi biri cikip tetikci olmasalar 10 macta 10 penaltimiz vardi, 5 penaltimizi da yediler diyebilir sasirmam.

2 haftadir verilen penaltilara ucuz diyen renktaslarimiz var mesela forumda. Tartismaya acik dgl diyorsun ama.

13te TFF 2. lig maclari oynaniyor

Süleyman Lus (Sanliurfaspor): ilk 11de
Ferhan Evren (Afjet Afyonspor): ilk 11de
Ercan Sirin (Serik Belediyespor): ilk 11de

Erkan Süer (Sanliurfaspor): yedek
Batuhan Sen (Hekimoglu Trabzon): yedek
Abdussamed Karnucu (Tarsus Idman Yurdu): yedek
Ramazan Civelek (Sakaryaspor): yedek

Metehan Mertöz (Eyüpspor): kadroda yok

Biz yumuşak penaltılar alıyoruz almasına da kuşları hakemler penaltı vs. İle sadece kollamiyor

Kuşların neredeyse bütün oyuncuları her maç en az 1 sari kartlık hareket yapıyor ama kart filan görmüyor.
Rakiplerinin ise en önemli oyuncuları (stoper defansif ortasaha) erken sarı kart görüp maçtan düşüyorlar.
Bütün ikili mücadeleler de hakem takdir hakkını kuşlara kullanıyor.
Velhasıl kuşların her rakibi ince ince kıyıliyor.

Zaten hakmeler için en güzel kollama şekli budur.
Sessiz sedasız.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!
Boyle sistemlice olmuyor. Bence soylediginde haklilik payi da var cunku en sert oynayan en ufak tefek fauller yapan ve en cok kendini yere atan takim Fenerbahce ve bunun icin cezalandirilmiyorlar ama zamanla hakemler Fenerli oyuncularin ozellikle sahtekarlikta ustalik yapmis Valencia Perotti Serdar gibi adamlarin farkina vardikca o faulleri alamayip rezil olacaklardir ben genel olarak hakemlerde bir iyiye gitme goruyorum katarlilar federasyonu uyardi.

Onemli olan bizim o faulleri yapmaya baslamamiz gerek hedef aldigimiz takim 100 puanli Manchester City gibi gorunuyor o oyunun onemli parcasi presle top kapamayinca orta sahada faul yapip savunmaya yerlesmekti onu yapmaliyiz artik biraz uyanik olmaliyiz.

Tetikci hakemler 10 macta 5 penalti calmislar bize. Buradan bakalim mevzuya. Simdi biri cikip tetikci olmasalar 10 macta 10 penaltimiz vardi, 5 penaltimizi da yediler diyebilir sasirmam.

2 haftadir verilen penaltilara ucuz diyen renktaslarimiz var mesela forumda. Tartismaya acik dgl diyorsun ama.
Ucuz penaltı nasıl oluyor ki reis ? eğer Rizeli oyuncu Emre Akbaba'ya ceza sahası dışında yüzüne dirsek atmış olsa faul+satı kart değil mi ? ceza sahası içinde olunca penaltı + sarı kart oluyor bunu tartışmaya gerek var mı ?

Yok topun kontrolü Emre Akbaba'da değildi yok önde olan oyuncu Rizeli oyuncuydu tartışmaya gerek yok bence ceza sahasının içinde doğrudan Emre Akbaba'nın çenesine gelen bir dirsek darbesi var bundan daha hafifi için Falcao ikinci sarıdan kırmızı görüp atılmadı mı ?

Ucuz penaltı nasıl oluyor ki reis ? eğer Rizeli oyuncu Emre Akbaba'ya ceza sahası dışında yüzüne dirsek atmış olsa faul+satı kart değil mi ? ceza sahası içinde olunca penaltı + sarı kart oluyor bunu tartışmaya gerek var mı ?

Yok topun kontrolü Emre Akbaba'da değildi yok önde olan oyuncu Rizeli oyuncuydu tartışmaya gerek yok bence ceza sahasının içinde doğrudan Emre Akbaba'nın çenesine gelen bir dirsek darbesi var bundan daha hafifi için Falcao ikinci sarıdan kırmızı görüp atılmadı mı ?
Bak ben senin icin liste cikarip konusayim penaltilari bizimkileri ve fenerinkileri
Gaziantep maci gogsunden geliyor koluna denip verilmeyebilirdi
Basaksehir maci ayni sekilde yakindan geliyor diyip vermeyebilirdi
Alanya maci tartisilacak yani yok yuzde yuz penalti
Kayseri maci ufak bir temas topgu basma olarak degerlendirilmeyebilir bile zaten Linnes sonra dusuyor ve itmeymis gibi dusuyor
Rize maci Emrenin topa vurma sansi bile yok ziplayinca kollar biraz acilir dogal olarak Rizeli oyuncu fazla geriye dogru aciyor ama dirsek atti falan demeye gerek yok zaten dikkat et dunyada baska hicbir ligde hakemler surata temastan bu kadar faul sari kart calmiyor super lig spesiyali resmen bu faul tipi

Fenerin penaltilari da butunuyle yumusak onlara bakalim
Rize maci rezalet bizim Rize macindaki penaltinin daha bile yumusagi sahtekarligin boylesi ama benzer yorumla rizeli oyuncunun kolu dogal olandan daha geride ve yuze temas var denebilir
Rize maci obur penalti top ayni bizim Gaziantep pozisyonu gibi gogusten ele geliyor ayrica yakindan bir pozisyon verilmeyebilirdi
Goztepe maci top cok yakindan geliyor diyip verilmeyebilirdi bizdeki demba ba penaltisi gibi
Antalyaspor maci cok ufak bir temasla kendini yere birakti perotti verilmeyebilirdi
Gencler maci yine cok ufak bir temas yine Perotti obur penaltinin benzeri

Ozetle pozisyonlar cogunlukla gri ve ornegin bati avrupa liglerinde calinmazlar cogu tek su denebilir bizim net bir penaltimiz var onlarin hic yok

Bravo hic de egip bukmege gerek yok iki mactir yumusak penaltilar aliyoruz ha bence simdiye kadar net olarak belki fener daha cok hakemden kazanmistir ama fark yaratacak kadar degil uzun suredir hakemler fark yaratacak kadar etkilemiyor zaten oyle olsa son donemde en cok biz sampiyon olduk hep hakemi de mi yeniyoruz yani?

Onemli olan oyunun akmasina izin vermeleri iki mactir hakemler izin veriyor bence dogru olan da bu bi de hizli atagi sinsice kesen faullere sari cikarmayi ogrenmek gerek
yumusak penaltılar mı?dün emre akbabaya dirsek atıldı,neresi yumuşak?linnesin ayagına müdahale vardı gecen haftada.fbde ise ilk hafta valenciaya 1,perotttiye 2 tane olmayan penaltı çalındı.fb hakemler sayesinde şampiyonluk yarıısnda.8-9 puanı hakemler kazandırdı.belki daha fazlası.bilemiyorum.hemen hemen her maçlarına hakem etki ediyo.hem de maç 1-1 ken,0-0 ken,rakip takım öndeyken oluyo bunlar.daha nasıl etki etmiyo hakemler?komik olmayın.kazandıkları cogu penaltının da penaltıyla alakası yok.olmayan kornerden attıkları golden,trabzon macında öncesinde faul olan golden söz etmedim bile.göztepe macında göztepenin verilmeyen 2 penaltısından söz etmedim bile.daha da yazarım ama bu kadarı da yeterli herhalde.bariz bi şekilde şike ve şaibe ile şampiyonluk yarısındalar.

yumusak penaltılar mı?dün emre akbabaya dirsek atıldı,neresi yumuşak?linnesin ayagına müdahale vardı gecen haftada.fbde ise ilk hafta valenciaya 1,perotttiye 2 tane olmayan penaltı çalındı.fb hakemler sayesinde şampiyonluk yarıısnda.8-9 puanı hakemler kazandırdı.belki daha fazlası.bilemiyorum.hemen hemen her maçlarına hakem etki ediyo.hem de maç 1-1 ken,0-0 ken,rakip takım öndeyken oluyo bunlar.daha nasıl etki etmiyo hakemler?komik olmayın.kazandıkları cogu penaltının da penaltıyla alakası yok.olmayan kornerden ,trabzon macında öncesinde faul olan golden söz etmedim bile.göztepe macında göztepenin verilmeyen 2 penaltısından söz etmedim bile.daha da yazarım ama bu kadarı da yeterli herhalde.bariz bi şekilde şike ve şaibe ile şampiyonluk yarısındalar.
Yumusak derken temas yok demek degil ki temas yumusak demek istiyorum yani net sert mudahale yoksa penalti kararini agir buluyorum ben ama bu kisisel tercih meselesidir yoruma aciktir pozisyonlar ama yukarida da yazdim obur yonde de yorumlanabilir fener pozisyonlari dahil olmak uzere fenerde daha cok sahtekar oyuncu var onu kabul ederim ama orgutlu hakem sikesi yapildigini kabul edemem o zaman bizim sampiyonluklarimiz da mesrulugunu yitirmis olur bu konuda belki tek 2018-19 sezonu farklidir

Yumusak derken temas yok demek degil ki temas yumusak demek istiyorum yani net sert mudahale yoksa penalti kararini agir buluyorum ben ama bu kisisel tercih meselesidir yoruma aciktir pozisyonlar ama yukarida da yazdim obur yonde de yorumlanabilir fener pozisyonlari dahil olmak uzere fenerde daha cok sahtekar oyuncu var onu kabul ederim ama orgutlu hakem sikesi yapildigini kabul edemem o zaman bizim sampiyonluklarimiz da mesrulugunu yitirmis olur bu konuda belki tek 2018-19 sezonu farklidir

Hayırlı günler hocam, yaş kaç?

Dönmüş
IMG_2454.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer doneminde ilgilendigimiz ama alamadigimiz oyuncularin bu sezon performansi:

Ismaila Coulibaly - Beerschot formasi ile 6 mac 3 gol (Sheffield United 2 milyona aldi ve Beerschot takimina kiraladi)

617af528-2dc8-11eb-88f2-717d93158fe4_web_scale_0.0946074_0.0946074__.jpg

Kamil Jozwiak - Derby County formasi ile 10 mac 0 gol 1 assist (Derby County 4.3 milyona aldi)

Jozwiak-scaled-e1603733424408-1024x682.jpg

Jakub Moder - Lech Poznan formasi ile 18 mac 4 gol 3 assist (Brighton 11 milyona aldi ve Lech Poznan’a kiraladi)

5eff2f38c30e4_o_original.jpg

Transfer doneminde ilgilendigimiz ama alamadigimiz oyuncularin bu sezon performansi:

Ismaila Coulibaly - Beerschot formasi ile 6 mac 3 gol (Sheffield United 2 milyona aldi ve Beerschot takimina kiraladi)

617af528-2dc8-11eb-88f2-717d93158fe4_web_scale_0.0946074_0.0946074__.jpg

Kamil Jozwiak - Derby County formasi ile 10 mac 0 gol 1 assist (Derby County 4.3 milyona aldi)

Jozwiak-scaled-e1603733424408-1024x682.jpg

Jakub Moder - Lech Poznan formasi ile 18 mac 4 gol 3 assist (Brighton 11 milyona aldi ve Lech Poznan’a kiraladi)

5eff2f38c30e4_o_original.jpg
Diğer ikisi mali açıdan daha zordu ancak Coulibaly işi tam rezalet oldu. Basına kim sızdırdıysa suçlu odur. Çok ucuza alacaktık

İrfancan (Başakşehir)
Efecan (Alanya)

Bu iki topcuyu bir şekilde bir alabilsek efsane olurdu.

Bazı aileler 2000'den sonra doğan bebeleri Fenerli yapıp eziyet çektiriyorlar da, senin şikeci şerefsizler yerine gurura yönelmen güzel bir tercih olmuş.
Ailemde fenerli var ama insan kendi tuttugu takimi kendi secer fenerli olsaydim sikeden sonra birakirdim o penaltiya ucuz demekle de fenerli olunmuyor ben vicdanimi hic birseye teslim etmem zaten kazanalim da gerekirse hak etmeden kazanalim dersem fenerlilerden ne farkim kalir bence gercek fenerlilik bizim penaltilar hep dogru fenerinkiler hep yanlis demektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt