Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyelimki transferler tuttu ve Gedson da 1.5 sene bizde olsun.
Sene sonunda Cagne ve Luyindama satilir diye planlarsak. Fegh ve Babel fesih olursa.

--------- Muslera --------
Yed --- ??? --- Marc --- ???
Tay ---- Ged ----
??? ---- ??? --- Onye
Muhammed
Soru isaretli yerler iyi secilirse gayet ideal takim. Belki Fegh ve Kerem on tarafi belirler.
Valla keske Irfan'i alsaydik.

Mustafa Cengiz'in yarınki basın toplantısında değineceği iddia edilen konular:
* Resmi yazışmalarla Sosa, Caner Erkin, Novak, Mert Hakan, Enner Valencia ve Perotti’nin menajerlerinin Galatasaray’dan istenen rakamlarla Fenerbahçe'yle anlaştığı rakamları açıklayacak.
* Oyuncuların Galatasaray’dan istedikleri rakamların neredeyse 3’te 1’ine neden Fenerbahçe’ye imza atmalarının sorgulanmasını talep edecek.
* Fenerbahçe için transfer yasağı hatta puan silme cezası talep edecek. [Fotospor]

* Resmi yazışmalarla Sosa, Caner Erkin, Novak, Mert Hakan, Enner Valencia ve Perotti’nin menajerlerinin Galatasaray’dan istenen rakamlarla Fenerbahçe'yle anlaştığı rakamları açıklayacak.
* Oyuncuların Galatasaray’dan istedikleri rakamların neredeyse 3’te 1’ine neden Fenerbahçe’ye imza atmalarının sorgulanmasını talep edecek.
* Fenerbahçe için transfer yasağı hatta puan silme cezası talep edecek. [Fotospor]
İmkansız ya böyle açıklamalar yapmaz

Fotospor :D

o tarz acıklamalar sacmalık olur senden yuksek para isteyip rakibe ucuza gitti diye birsey diyemezsın

denılecek en dogru sey en az 10 dk hakemler uzerıne konusmalı gecmısten bugune sadece hakemleri konusmalı ama hakem kardesım fılan demeden

Son gun erencani satmasaydik ayni sekilde gayet guzel ve mantikli bir aciklama olurdu ama artik oyle bir sey yapma hakkimiz yok ne yazikki

Bu Malatya Yusuf yerine Burundi milli takımının esas 6 numarasını almış. 19 yaşında bebe 5 maçta 8 gol atmış milli takımda. İlk pahalı diye mi buna gitmediler de Yusuf'u getirdiler bilmiyorum ama bayağı iyi kumar. Yusuf'un peşinde 2 ay koşup bu elemana göz ucuyla baktık mı bilmiyorum ama Malatya Başak'ı başaklamış gibi görünmekte. Yarın sırf bu eleman için 10-15 dakika bakacağım Malatya maçına.

Bu Malatya Yusuf yerine Burundi milli takımının esas 6 numarasını almış. 19 yaşında bebe 5 maçta 8 gol atmış milli takımda. İlk pahalı diye mi buna gitmediler de Yusuf'u getirdiler bilmiyorum ama bayağı iyi kumar. Yusuf'un peşinde 2 ay koşup bu elemana göz ucuyla baktık mı bilmiyorum ama Malatya Başak'ı başaklamış gibi görünmekte. Yarın sırf bu eleman için 10-15 dakika bakacağım Malatya maçına.
Yusuf 10 numara oynuyormuş orada zaten.

Hoca genç ve hafif tecrübeli istiyor. 18 yaşındaki çocuğun gelişimi durabilir veya ben onunla bu yaştan sonra ilgilenecek değilim düşüncesinde. Kerem ve diğerlerinin 11 baslamama sebebi de riske atmak istemiyor. Ali Yavuz atılınca gördü ne olduğunu.

Apo, Gedson olayında saçmaladı biraz karantinaya girmesi bence normal.

Gustavo'nun olmayışı güzel oldu. Belhanda Ozanla başa baş kalacak. Çok daha rahat edecektir bizimki. Tosuncukla bol bol güreşirler artık.

Nazım ve Serdar'ın arasına ince ince bırakacak... Artık gerisi Onyekuru'nun fantezisine kalıyor. Umarım her vurduğu gol olmaya devam eder 🙏

FFP belasıyla son transfer dönemimizdi değil mi
Yazın olmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt