Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
“Yapılandırma anlaşması, 2018/19, 2019/20, 2020/21 ve 2021/22 sezonlarını kapsamaktadır.” (Alıntı)
Önümüzdeki sene Beşiktaş’ın anlaşması gibi inceleme altında olacağız. Eğer başarılı olursak inceleme kalkmıştır şeklinde bir mesaj yayınlanıyor. Yani her türlü 21/22 de mali yönden inceleneceğiz ama yaptığımız 3 anlaşmadan UEFA ile yaptığın sattığın kadar al, UEFA liste kısıtı anlaşmaları bitiyor. Yaptığımız 3. anlaşma olan denk bütçe devam ediyor.
“Şirketimiz, 2017/18 sezonu için azami 50 Milyon Avro ve yapılandırma sezonlarını içeren 2018/19 sezonu için azami 20 Milyon Avro, 2019/20 sezonu için azami 10 Milyon Avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmektedir.
Şirketimiz, 2021/22 izleme periyodunda (2017/18, 2018/19, 2019/20 ve 2020/21 sezonları) UEFA başabaş hesap kriterlerine uymayı taahhüt etmektedir.” (Alıntı)

4 sene boyunca toplam -80 milyon Euro hakkımız var. Özbek dönemi -35 civarı yapmıştık. Diğer 3 dönemin toplamı başabaş gelmişti galiba. Dolayısıyla bu sene -45’i aşmadığımız durumda bir teknik olarak bir sıkıntı olmuyor ama -45 yaparsanda ekonomiyi düzelttiğini gösteremiyorsun. Çünkü iyiye giderken bir anda -45 yapmış oluyorsun ama pandemi olduğu için bunu bir tolerans olarak kullanırız muhtemelen. 2021-2022 sadece izleme süreci devam eder. Bununda belli bir kısıtı yok ama sürdürülebilir olduğunu göstermen gerekiyor. Dursun Özbek dönemi gibi bir dönem geçirmemek lazım çünkü o zamanda ffp anlaşmamız vardı ve biz uymamıştık. Ondan sonra kırmızı ışıkta geçmediğin sürece bir inceleme olmuyor.
-5 felan sapma durumu bile yeterli olur seneye. En azindan az da olsa elimiz rahatlar

Basak antep dep. + fb dep. Ciktik.
Fb Ye karsi averaj bizde

ama onlarin tff mhksi vae

Fatih hoca da demisti ya ara transfer öncesi kısıtlama bitti diye
Sonra yanlış söyledim yazın bitiyor demişti

Bende Fenerbahçe yi favori görüyorum hala. Çok iyi orta sahaları var. Sad but true.
Defansı ve Atağı'da okadar kötü.

Karşılaştıralım

Muslera > Altay
Saracchi > Caner
Marcao > Atilla
Donk > Serdar
Yedlin = Nazım (şimdilik)
Taylan < Gustavo
Gedson > Irfan/Ozan (belli olur lig oynadıkça)
Ozil < Belhanda
Onyekuru > Valencia
Feghouli > Samuel
Mohamed > Samantha

8 pozisyonda daha üstünüz.

Yedlin nasıl oynar bilmiyorum daha ama orda bile üstün olabiliriz.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Fener karışmaya çok müsait. Erol bu kadroyu özellikle Mesut'u vs kaldıramayacak. Ne kadar geç patlarsa da o kadar iyi. Bizde patladı karagümrük olmazsa yine bi yerde patlak verirler illa. Bence en büyük rakip bjk

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Defansı ve Atağı'da okadar kötü.

Karşılaştıralım

Muslera > Altay
Saracchi > Caner
Marcao > Atilla
Donk > Serdar
Yedlin = Nazım (şimdilik)
Taylan < Gustavo
Gedson > Irfan/Ozan (belli olur lig oynadıkça)
Ozil < Belhanda
Onyekuru > Valencia
Feghouli > Samuel
Mohamed > Samantha

8 pozisyonda daha üstünüz.

Yedlin nasıl oynar bilmiyorum daha ama orda bile üstün olabiliriz.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ozıl < Belhanda kısmına katılmıyorum sadece. Zaten fark yaratma potansiyeli en yüksek oyuncu Mesut bence. Yoksa bir fark yok zaten.

Ne düşünüyorsunuz?
1612877400141.webp

Ekli dosyayı görüntüle 113427

maç oynamadan 25 bin tl almak
ah kapitalizm ah

842DA042-1010-47AE-BC5C-02C70E9DD4E3.webp

Kirmizilar bana göre kalan zor maclar. Tabi sagimiz solumuz belli olmuyor. Gidip kpasa ya yenildik, kayseri+ antalya ile berabere kaldik evde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt