- 18 Temmuz 2009
- 81.867
- 239.024
- 5.093
Açıkçası kalksa da yazın adam satmak zorundayız bana göre.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-5 felan sapma durumu bile yeterli olur seneye. En azindan az da olsa elimiz rahatlar“Yapılandırma anlaşması, 2018/19, 2019/20, 2020/21 ve 2021/22 sezonlarını kapsamaktadır.” (Alıntı)
Önümüzdeki sene Beşiktaş’ın anlaşması gibi inceleme altında olacağız. Eğer başarılı olursak inceleme kalkmıştır şeklinde bir mesaj yayınlanıyor. Yani her türlü 21/22 de mali yönden inceleneceğiz ama yaptığımız 3 anlaşmadan UEFA ile yaptığın sattığın kadar al, UEFA liste kısıtı anlaşmaları bitiyor. Yaptığımız 3. anlaşma olan denk bütçe devam ediyor.
“Şirketimiz, 2017/18 sezonu için azami 50 Milyon Avro ve yapılandırma sezonlarını içeren 2018/19 sezonu için azami 20 Milyon Avro, 2019/20 sezonu için azami 10 Milyon Avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmektedir.
Şirketimiz, 2021/22 izleme periyodunda (2017/18, 2018/19, 2019/20 ve 2020/21 sezonları) UEFA başabaş hesap kriterlerine uymayı taahhüt etmektedir.” (Alıntı)
4 sene boyunca toplam -80 milyon Euro hakkımız var. Özbek dönemi -35 civarı yapmıştık. Diğer 3 dönemin toplamı başabaş gelmişti galiba. Dolayısıyla bu sene -45’i aşmadığımız durumda bir teknik olarak bir sıkıntı olmuyor ama -45 yaparsanda ekonomiyi düzelttiğini gösteremiyorsun. Çünkü iyiye giderken bir anda -45 yapmış oluyorsun ama pandemi olduğu için bunu bir tolerans olarak kullanırız muhtemelen. 2021-2022 sadece izleme süreci devam eder. Bununda belli bir kısıtı yok ama sürdürülebilir olduğunu göstermen gerekiyor. Dursun Özbek dönemi gibi bir dönem geçirmemek lazım çünkü o zamanda ffp anlaşmamız vardı ve biz uymamıştık. Ondan sonra kırmızı ışıkta geçmediğin sürece bir inceleme olmuyor.
O ayri konu tabi ama 1-2 mio - de olsan yazin seneye kadar telafi durumu var artik. Illahi 1.9 ye kadar dengeleme anlaminda rahatlatir az sapsakAçıkçası kalksa da yazın adam satmak zorundayız bana göre.
Açıkçası kalksa da yazın adam satmak zorundayız bana göre.
Satış yapmadan harcanan her kuruş olmayan parayı harcamaktır zaten reis. Umarım artık o hataları yapmayız da bir daha ffp yüzü görmeyizAçıkçası kalksa da yazın adam satmak zorundayız bana göre.
Kesinlikle ve bunu düzenli hale getirmeliyiz.Satış yapmadan harcanan her kuruş olmayan parayı harcamaktır zaten reis. Umarım artık o hataları yapmayız da bir daha ffp yüzü görmeyiz
Defansı ve Atağı'da okadar kötü.Bende Fenerbahçe yi favori görüyorum hala. Çok iyi orta sahaları var. Sad but true.
Ozıl < Belhanda kısmına katılmıyorum sadece. Zaten fark yaratma potansiyeli en yüksek oyuncu Mesut bence. Yoksa bir fark yok zaten.Defansı ve Atağı'da okadar kötü.
Karşılaştıralım
Muslera > Altay
Saracchi > Caner
Marcao > Atilla
Donk > Serdar
Yedlin = Nazım (şimdilik)
Taylan < Gustavo
Gedson > Irfan/Ozan (belli olur lig oynadıkça)
Ozil < Belhanda
Onyekuru > Valencia
Feghouli > Samuel
Mohamed > Samantha
8 pozisyonda daha üstünüz.
Yedlin nasıl oynar bilmiyorum daha ama orda bile üstün olabiliriz.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ibsn niye acikliyor hirb
Kaldırmış. Ben de kaldırıyım mı sıkıntı olur mu?Ibsn niye acikliyor hirb
bu arada Visca da hic sakatlanmiyor dedik gg oldu
Twitterda dolasiyor zaten. Sikinti olmaz bence.Kaldırmış. Ben de kaldırıyım mı sıkıntı olur mu?