Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Resim

Bu belgeyi imzalıyor da acaba gerekli yere veriyor mu? O önemli yoksa resmini koyup sonra yırtıp atıyor mu? Bjk kampanyasında da bu kadar para toplandı dediler sonra haberlerde çoğunun verdiği sözü yerine getirmediği ve parayı yatırmadığı ortaya çıktı. Bunun dışında yeni yönetim seçilmeden bizim bu bağış kampanyasında çok bir rakam toplanmayacağı belli oldu. Hiç bir zengin katılmadı kampanyaya. Yeni yönetim gelince ki bahsedilen maddi olarakta güçlü bir yönetim olursa o zaman bu bağış kampanyası tekrar alevlenir ve o zaman camiadan ciddi isimlerde katkı yapar ve çevresine yaptırmaya başlar diye düşünüyorum yeni yönetimden önce öyle büyük bir katkı olmaz sezon sonuna kadar Onyekuru'nun bonservisi kadar toplanmaz bence bu yönetim zamanında çamia ile ipler tamamen kopmuş.

"Galatasaray önümüzdeki yaz sözleşmesi bitecek ve kulübüyle sözleşme uzatmayan Kolombiyalı sol bek Yairo Moreno'yu takip ediyor. Bu oyuncu önümüzdeki yaz Galatasaray'a gelebilir. Aytaç Kara sezon sonu Kasımpaşa'dan ayrılıp, Galatasaray'a imza atacak."

@mozgursancar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Akıl sır erdiremiyorum valla.

O gün bir olup yaptıkları ahlaksızlıklardan sonra ilk sevk edilen kişi Arda.

Olay bambaşka bir boyuta taşındı.

Benzer değil bu

PFDK'ya sevkedilmemiş çünkü.

Tedbirlik sevk zaten, ceza alacağı garanti.
Ozaman Yüksek sınır canerin direkt hakeme ettiği küfür sonucu 6 maç sonra tahkimle 5e inmişti kanka

Burda rakip futbolcu, maçın idari yöneticisine vb bir küfür yok

Yabanci siniri cok onemli olacak. Taylan disinda net 11 oyuncusu yerlimiz yok. Fbnin yerli oyuncular almasi ali koc'un tff'ye yabanci siniri getirilmesi talimati verecegini akla getiriyor. Fb'de altay, caner, serdar, irfan, ozan, mesut var. Bu nedenle tahminim 7 veya 8 yabanci siniri getirilebilir.

Abi tamam ama sonuçta ayının da sevkedilmesi gerekiyordu eğer eşitlik ilkesi varsa
Evet gerekiyordu ama etmemişler. O yüzden emsal gösteremeyiz.

Bu konularda Caner ve Melo dışında ceza alan olmadı tarihte, o yüzden bunun emsalini bulmak da zor. Zaten tedbirli olunca sokucaz demek istiyorlar, en az 3 maç kitleyeceklerdir.

Yabanci siniri cok onemli olacak. Taylan disinda net 11 oyuncusu yerlimiz yok. Fbnin yerli oyuncular almasi ali koc'un tff'ye yabanci siniri getirilmesi talimati verecegini akla getiriyor. Fb'de altay, caner, serdar, irfan, ozan, mesut var. Bu nedenle tahminim 7 veya 8 yabanci siniri getirilebilir.
Altay ve İrfan hariç oyuncuları yok. Ozan gidecek, Caner ve Serdar boş Mesut desen hepimiz biliyoruz zaten umarım getirilir

Çok Fenerlisi, Beşiktaşlısı, Fetöcüsü, iktidar yalakası federasyon gördüm ama Nihat Özdemir federasyonu, yöneticileri ve hakemleri gerçekten onun bunun çocukluğu seviyesini Nirvana'ya çıkardılar. Tebrik ediyorum.

MADDE 36 – SPORTMENLİĞE AYKIRI HAREKET (1) Sportmenliğe veya spor ahlakına aykırı hareket eden, tutum ve davranışlarıyla TFF’nin saygınlığını zedeleyen ya da futbolun değerini düşüren, (a) Futbolculara 1 ila 3 müsabakadan men cezası,

MADDE 41 – KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRI, HAKARET, TEHDİT ve TÜKÜRME (1) TFF veya mensuplarına, müsabaka görevlilerine, futbolculara, yöneticilere veya diğer ilgili kulüp ve kişilere, hakaret eden, söven, tehdit eden veya herhangi bir şekilde kişilik haklarına saldırıda bulunan; (a) Futbolculara 2 ila 5; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise 3 ila 7 müsabakadan men cezası,

nie 1 değilde 2 !

Bu arada volkan sevk edilmemiş olsa dahi, demekki suç sayılmamış

Takipsizlik kararında, Demirel'in üzerine atılı suçun 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi'ne Dair Kanun'un 14. maddesinde tanımlandığı ve yalnız adli para cezası gerektirdiği, Türk Ceza Kanunu'nun 75. maddesine göre de ön ödemeye tabi olduğu kaydedildi.
Evet gerekiyordu ama etmemişler. O yüzden emsal gösteremeyiz.

Bu konularda Caner ve Melo dışında ceza alan olmadı tarihte, o yüzden bunun emsalini bulmak da zor. Zaten tedbirli olunca sokucaz demek istiyorlar, en az 3 maç kitleyeceklerdir.
Emsal karar yoksa emral görüntü veririz kardo sıkıntı yok

Ben bile amatör aramayla yarım saatte en az 10 tane açıkca küfür eden bir futbolcu videosu bulurum. Ve bunların hiç biri tff sevkedilmedi

MADDE 36 – SPORTMENLİĞE AYKIRI HAREKET (1) Sportmenliğe veya spor ahlakına aykırı hareket eden, tutum ve davranışlarıyla TFF’nin saygınlığını zedeleyen ya da futbolun değerini düşüren, (a) Futbolculara 1 ila 3 müsabakadan men cezası,

MADDE 41 – KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRI, HAKARET, TEHDİT ve TÜKÜRME (1) TFF veya mensuplarına, müsabaka görevlilerine, futbolculara, yöneticilere veya diğer ilgili kulüp ve kişilere, hakaret eden, söven, tehdit eden veya herhangi bir şekilde kişilik haklarına saldırıda bulunan; (a) Futbolculara 2 ila 5; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise 3 ila 7 müsabakadan men cezası,

nie 1 değilde 2 !
Yerinde bir soru

Ne zaman açıklanıyor Pfdk kararları?

Bu arada volkan sevk edilmemiş olsa dahi, demekki suç sayılmamış

Takipsizlik kararında, Demirel'in üzerine atılı suçun 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi'ne Dair Kanun'un 14. maddesinde tanımlandığı ve yalnız adli para cezası gerektirdiği, Türk Ceza Kanunu'nun 75. maddesine göre de ön ödemeye tabi olduğu kaydedildi.

Emsal karar yoksa emral görüntü veririz kardo sıkıntı yok

Ben bile amatör aramayla yarım saatte en az 10 tane açıkca küfür eden bir futbolcu videosu bulurum. Ve bunların hiç biri tff sevkedilmedi
Yav işte tedbirli sevk edildiği anda ceza vermeme ihtimalleri kalmıyor o yüzden emsali yok bu işin.

Bak görürsün minimum 3 maç yiyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt