Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaşlar selamlar. Konu dışı olacak ama sizlerden bir ricam olacak. Benim bir koleksiyonum var. Güzel bir Galatasaray köşesi oluşturdum. Instagramda koleksiyonumu sergilediğim bir profil var. Son derbi galibiyetinden sonra Galatasaray ürünlerinden oluşan koleksiyonumdan fotoğraflar paylaştım. Instagram kullanan renktaşlardan ricam yorum, beğeni, ve kaydetme yapmanız. Sadece paylaştığım son 2 instagram postu için rica ediyorum bunu. Şimdiden teşekkür ederim. Bahsettiğim 2 instagram postunun linklerini aşağı ekledim :)

Login • Instagram

Login • Instagram

Fenerbahçe'de yöneticiler, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Tek tek gelin

Fenerbahçe'de yöneticiler, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Tek tek gelin
Arda Turan ı hapse attırma çabaları 😉

Popçu berkay olayından sonra denetimli serbestlik yemişti heralde. Şimdi bu küfür olayı felan kuyu kazma peşinde angutlar

Kulüpler Birliği'nde yeni görev dağılımı yapıldı.

Başkan: Ahmet Nur Çebi
Dış İlişkiler: Ali Koç
Sportif İşler: Ahmet Ağaoğlu
İdari İşler: Süleyman Hurma
Mali İşler: Mehmet Fatih Saraç

Ontivero dogru ornek degil o bildigin menajer tokati, buyuk altyapidan da gelmedi

Dos Santos kiralik geldi ve altyapidan almadik ilk transferi basarisiz olduktan sonra kiraladik

Rodriguez tam dedigim tipte transfer hakkaten baya kotuydu ama zarar etmedik en azindan. Cok yanlis tercihti ama

Ontivero real altyapısında yetişmeydi, Giovanni de yanılmıyorsam Barcelona altyapısından...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

:asd:
Arda Turan'ın aldığı 2 maçlık cezanın sorulması üzerine Fatih Terim: "İçinde Fatih Terim adı geçtiyse herhalde az vermeyelim yakışmaz diye düşündüler "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt