Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galasevgisi Gedson’u da yalanlamıştı takılmayın o konuya. Zaten şu ana kadar hiç isim vermedi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galasevgisi içerden biri ya da çok iyi bağlantıları var abi belki de bilerek veriyorlar buna bilgileri. Hocanın twit atacağını falan bilmişti 1 saat önceden. Transferleri de biliyor ama bazen yönetim beceremiyor o ayrı.

Berg vardı o olmasın

Lindström olsa duyulurdu çoktan Pavel Bucha olabilir önceden de ismimiz geçmişti

Ne oluyor
Sanki hareketlenmiş buralar
Sol bek haberi nereden çıktı

verdi. gedson ilk bitti diyen bu
mo yu ilk diyenler bu + gurrpegi
halil bitti diyen bu. (genc potansiyelli gurbetci aldik dedi. patladi bi an)

Gedson basında anlaştığımız haberi düşer düşmez yazdı ondan sonra Kap geldi zaten hemen. O ana kadar da yalanlamıştı kendi de dedi yalanlamak zorundaydım iş bozulmasın diye dedi.

Gedson basında anlaştığımız haberi düşer düşmez yazdı ondan sonra Kap geldi zaten hemen. O ana kadar da yalanlamıştı kendi de dedi yalanlamak zorundaydım iş bozulmasın diye dedi.

Hayir. Bu bitti dedikte. 3-4 h sonra kap geldi

Hayir. Bu bitti dedikte. 3-4 h sonra kap geldi

Hayır anlaşıldığını bi hesap yazdıktan sonra hayırlı olsun diye giriş yaptı iyi hatırlıyorum neyse sonuç itibariyle son ana kadar yalanlamıştı iş bozulmasın diye

Fatih Terim, Ferro transferi için talimat verdi!
Asistanaliz

FUTBOL | 18.02.2021 19:59

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna katmayı başaramadığı Ferro'yu önümüzdeki yaz transfer etmek istediği öne sürüldü.

Fatih Terim, Ferro transferi için talimat verdi!
Süper Lig'de averajla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ın devre arasında Benfica'dan Ferro'yu kadrosuna katmaya çalıştığı ancak Christian Luyindama'nın takımda kalmasının ardından söz konusu operasyonun suya düştüğü iddia edilmişti. Bu gelişme üzerine sezon sonuna dek Valencia'ya kiralanan Portekizli futbolcu hakkında İspanyol basınından gelen son iddia ise taraftarları heyecanlandırdı.

AS gazetesi, okuyucularıyla paylaştığı özel haberinde Sarı Kırmızılılar'ın 23 yaşındaki stoperi yakından takip etmeyi sürdürdüğünü belirtirken teknik direktör Fatih Terim'in bonservisi için 20 milyon euro talep edilen oyuncunun önümüzdeki yaz kiralanmasını istediğini öne sürdü. İmparator'un 1.91 boyundaki savunmacı için Gedson Fernandes transferinde olduğu gibi Benfica Sportif Direktörü Rui Costa ile olan iyi ilişkilerini kullanacağı belirtildi.

Katar basınına göre Galatasaray, 24 yaşındaki forvet Almoez Ali Abdulla ile anlaşmaya vardı.

Almoez Ali’nin Al-Duhail ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek.

Asya Kupası tarihinde bir turnuvada en çok gol atan futbolcu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt