Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 ay top oynamayan onyekuru gelmiş sana 2 maç almış 3 gol atmış.

1 yıl top oynamayan mesut özil 5 maç 0 skor.

onye >> özil

kendilerini kandırmaya devam etsinler fakat realde ronaldolarla, arsenalde aubalarla felan oynamaya benzemez burası.

selçuğun en önemli özelliği, koşan topçunun ağzına topu atardı. burak felan gitti işi bitti, çünkü ona uyacak topçu kalmadı.

şampiyonluk felan bi yana bu senelik 10 mil € kazık bunlara kepenkleri indirtecek.

Ali Naci Küçük: "Falcao hazır olduğunu söylüyor, yaklaşık iki haftadır takımla çalışıyor ama Fatih Hoca onu fiziksel olarak tam hazır hâle gelmeden kullanmak istemiyor."

Ali Naci Küçük: "Galatasaray, Saracchi ile sezon sonunda kesin olarak yollarını ayıracak. Sezon sonu için sol bek ve stoper arayışları var. Orta sahaya da Salih Uçan ve Aytaç Kara'nın eklenmesi planlanıyor."

Salih'i anlarım da şu Aytaç'tan vazgeçsek artık

al evine sabahlari ye o zaman kasarlari gs yi rahat birakin ademle aytac ayni klasman mi mehmet topal da gelsin o zaman
Mehmet bitik adam gelmesin ama Aytaç’ı skoru tutmak istediğin bir derbi maçında al oyuna mesela her türlü iş yapar.

Size kalsa Seri,Nzonzi gibi yumuşak topçuları dolduralım takıma ondan sonra hallaç pamuğuna dönelim.He bu aytaç tarzı topçulardan 1 ya da 2 tane bulundurmak lazım en fazla yoksa Anadolu takımına döneriz o doru.

Mehmet bitik adam gelmesin ama Aytaç’ı skoru tutmak istediğin bir derbi maçında al oyuna mesela her türlü iş yapar.

Size kalsa Seri,Nzonzi gibi yumuşak topçuları dolduralım takıma ondan sonra hallaç pamuğuna dönelim.He bu aytaç tarzı topçulardan 1 ya da 2 tane bulundurmak lazım en fazla yoksa Anadolu takımına döneriz o doru.

siz kim ya beni nerden taniosun ulan terbiyesiz adam bos iktidar diliyle konusma 2021 de eski kasar.

gelmis seriye laf edio bi de.
senden iyi komisyoncu olur. eski kasar menajer olarak arada beyaz tvye cikip costururdun da yanlis yerde agliosun.

bana kalsa ne oldugu belli karakter ve mod olarak da vasat bir adami kadroya katicagima gider yumusak yumusak bartu oynarim ya da alanya gibi tas gbi gencler bulup koyarim orta sahaya. kendi kalite, teknikden odun verip vasatloga tabii olma geride kalan 20 sene gbi.

yuru uza

siz kim ya beni nerden taniosun ulan terbiyesiz adam bos iktidar diliyle konusma 2021 de eski kasar.

senden iyi komisyoncu olur. eski kasar menajer olarak arada beyaz tvye cikip costururdun da yanlis yerde agliosun.

bana kalsa ne oldugu belli karakter ve mod olarak da vasat bir adami kadroya katicagima gider yumusak yumusak bartu oynarim ya da alanya gibi tas gbi gencler bulup koyarim orta sahaya. kendi kalite, teknikden odun verip vasatloga tabii olma geride kalan 20 sene gbi.

yuru uza
???

yuru uza

yuru uza
İncinmişsin

Belhanda 1 milyon 750 bin euro'luk teklifi henüz kabul etmedi.

Salih Uçan için girişimler sürüyor.

🖇️ @ayhansensoy / @HTSpor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt