Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cok iyi zemin.

EuLDTZiXUAE5n3B

Biz oraya deplasmana gidene kadar delik deşik olur anasını satayım.

Fakat gerçekten tam bizlik zemin. Gedson'u şöyle bir zeminde izlemeden hakkında yorum yapmayacağım.

Takımın şuan en büyük artısı giren çıkan oyuncuların performans dengesi

Yedek kulubüde elimiz o kadar rahatladı ki 5 oyuncu değişikliği de varken herkes formda kalabiliyor.

Luyi - Donk
Etebo - Taylan

Birbirlerini aratmadan oynuyorlar maşallah darısı diğerlerine

Defalarca yazdım yine yazayım Bursa'nın kalecisi ataberkin sözleşmesi sona eriyor bu çocuğu kesinlikle denemek lazım en kötü sözleşme yapıp bir yere kiralayalim 0 risk kesinlikle denemeye değer irfancan için en az 2-3 isterler Muslera varken yedek kaleciye bu parayı verecek lüksümüz yok

Önümüzdeki hafta başı Saracchi de takımla çalışmalara başlar diye düşünüyorum. Hafta başı 22.günü doluyor. 7 Mart'ta ki Sivas maçında oynayabileceğini düşünüyorum.

Ömer çok aksıyor maalesef devre arası sol bek için girişimler var denilince itiraz etmiştik ama bence en zayıf karnımız sol bekmiş hocadan iyi bilemiyoruz maalesef.

Şu üçlüden rehabilite edilmeye değer biri var mı? Sezon sonu çökelim.

Jean-Kévin Augustin sanki iyi topçuydu ne hallere düşmüş ilginç.

Erzurum-Agücü-Kayseri-Rize takip fikstürü herkes bunlar ile dönemine göre oynuyor.

Devreyi 4'e bölersek biz 2. çeyrek dilimde bunlarla oynayacağız ki en iyi dilim bu dilimdir, çünkü küme düşme hattındaki takımlar bu aşamada maçları ölüm kalım maçı olarak görmezler ama son 5-6 maç kala bu takımların içerisinden Atletico Madrid çıkarabiliyor. Şike, teşvik, iş adamları, eş dost kimse dinlemez çünkü yumurta kapıdadır herkes kendi derdine düşer. Bu yüzden fikstürde en avantajlı biziz ben bu günleri 1,5 ay önce yazmıştım bu takımlar ile oynanacak en doğru zamanda oynuyoruz.

FB bu takımlar ile son 4 maçta oynayacak herkes 12 puan yazıyor ama kazın ayağı öyle değil. Ankara başkent belki şampiyon çıkaramadılar ama her daim şampiyonu belirleyen şehir Ankara olmuştur tarihte defalarca örnekleri vardır. GBirliği-Agücü-Ankaraspor'un son dönemeçte oynadığı büyük takım maçları hep külttür, tarihe geçmiştir bu tesadüf değil. Bundan dolayı FB'nin sondan 3.hafta maçı AGücü deplasmanı, Agücü potada olacağı için benim gözümde derbiden bile zor maçtır.

Beşiktaş ise bu rakipler ile 3.çeyrek diliminde oynuyor hele biz maçları kazanırsak takımların bu BJK maçlarına puan ihtiyaçları mutlaka olacak, hem de şiddetle ve domino etkisi ile son dilimde FB karşısında iyice puan ihtiyaçları olacak yani bir nevi domino etkisi.

Takıma son 2 şampiyonluktakinden daha fazla güveniyorum müthiş güven veriyor takım. Kadro iyice genişledi son maçlarda kulübe çok zengindi ama Oğulcan,Soso,Falcao,Saracchi,Taşdemir gibi adamlar yoktu, onlarda peyderpey geliyor 2 tane 11 çıkaracak noktadayız bunu transferlerden ziyade içten transfer yaparak başardık. Kerem'i kazandık Oğulcan'ı kazandık Etebo'yu kazandık.

Müthiş bir şampiyonluk hikayesi çıkacak buradan uzun yıllar hatırlanacak geriye dönüp baktığımızda 2012 şampiyonluğu gibi hatırlayacağız..

Valla kanka sacma olan feneri hala favori gormeleri. 3 puan ve averaj olarak geride olan takima ayni orani veriyorsan onlari bizden onde goruyorsun demektir. Hakem, federasyon destegini falan hesaba katiyorlar herhalde ama dün gördüğümüz gibi o boktan futbolu hakemler bile kurtaramiyor. Yabanci şirketlerin oranları mantikli. Bize 2.30, bjkye 2.70, fenere 3.40 civari vermişler. Doğrusu boyle olmalı. He bana gore dünkü galibiyetten sonra %90 sampiyonuz.
mhk fenerasyon pfdk tahkim fenerli olduğu için oranlar bu şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt