Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"3 sene önce Giresunspor'un menejeri demiş ki Emre Malok ve Bünyamin Gezer ilişkisini araştırın. TRT, en adil, en düzenli kanal olması gerekir. Bünyamin Gezer'i TRT'ye şikayet ediyorum. Ben yaparsam beni de şikayet edin!"

Ahmet Çakar: "Luyindama'ya yapılan harekete kırmızı kart demiyorsan; ya futbolla alakan yoktur, güreşçi falansıdır. Ya Galatasaray düşmanısındır. Ya da farklı bir ilişkilerin vardır."

İnsan özlüyor be..

Yaklaşık 10 yıldır maçlara gidiyorum bir çok beste vs söyledik ama söylemesinden en keyif aldığım budur.

Pandemi başlayalı neredeyse 1 yıl oldu ama hala maç günleri böyle boşluğa düşmüş gibi oluyorum.

Acayip özledim yani o atmosferin Arena'da bir kokusu var. En çok onu duymayı hissetmeyi özledim. İnanılmaz, açıklaması çok zor...

Yaklaşık 10 yıldır maçlara gidiyorum bir çok beste vs söyledik ama söylemesinden en keyif aldığım budur.

Pandemi başlayalı neredeyse 1 yıl oldu ama hala maç günleri böyle boşluğa düşmüş gibi oluyorum.

Acayip özledim yani o atmosferin Arena'da bir kokusu var. En çok onu duymayı hissetmeyi özledim. İnanılmaz, açıklaması çok zor...
Haklısın,bu maçta stattaydım ben de tüylerim diken diken oldu söylerken maçtan koptum.

Renktaşım inşallah en kısa vakitte kavuşuruz. Yeni gelen oyuncular da şanssız, su atmosfere henüz tanıklık edemediler.

Bence hocanın hayallerin rakamlarin ötesinde dediği transfer hakan calhanoğlu mutlaka bir görüşmesi olmuştur .. çok istese de o da biliyor şu an icin imkansız olduğunu

Sampiyonluk modunu acmisiz. 3500 km oteden hissettim. Muzikte biraz duygusal takilmislar. Benim hosuma gitti goruntuler ile beraber. Hepsi birbiriyle dost, hepsi gulusup egleniyorlar. Coluk cocuk, tam bir aile ortami.

Hepimizi tebrik ediyorum #23 hayirli ugurlu olsun

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş önce şampiyon olalım, sonra hep birlikte burada birbirimizi tebrik ederiz.

Tek geçerim

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

..................... Muslera...............
Yedlin.. Transfer.. Marcao/Luyi.. Transfer
........ Gedson.. Transfer.. Transfer
....Transfer.. Mohamed.. Onyekuru

Luyi veya Marcao dan biri mutlaka satılacaktır diye düşünüyorum.

................................. Okan.................
Omar/Linnes.... Donk.... Ozornwafor... Ömer
........ Salih-Aytaç ..... Taylan..... Kılınç...........
Feghouli-Oğulcan.. Falcao-Babel.. Arda-Kerem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt