Kadir Fırat
Sarı Üye
- 18 Eylül 2018
- 780
- 1.106
- 628
İnsan özlüyor be..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsan özlüyor be..
Yine pamuk gibi olduk![]()
![]()
Haklısın,bu maçta stattaydım ben de tüylerim diken diken oldu söylerken maçtan koptum.Yaklaşık 10 yıldır maçlara gidiyorum bir çok beste vs söyledik ama söylemesinden en keyif aldığım budur.
Pandemi başlayalı neredeyse 1 yıl oldu ama hala maç günleri böyle boşluğa düşmüş gibi oluyorum.
Acayip özledim yani o atmosferin Arena'da bir kokusu var. En çok onu duymayı hissetmeyi özledim. İnanılmaz, açıklaması çok zor...
Sampiyonluk modunu acmisiz. 3500 km oteden hissettim. Muzikte biraz duygusal takilmislar. Benim hosuma gitti goruntuler ile beraber. Hepsi birbiriyle dost, hepsi gulusup egleniyorlar. Coluk cocuk, tam bir aile ortami.müzik tam oturmuş cenaze gibi![]()
Renktaş önce şampiyon olalım, sonra hep birlikte burada birbirimizi tebrik ederiz.Sampiyonluk modunu acmisiz. 3500 km oteden hissettim. Muzikte biraz duygusal takilmislar. Benim hosuma gitti goruntuler ile beraber. Hepsi birbiriyle dost, hepsi gulusup egleniyorlar. Coluk cocuk, tam bir aile ortami.
Hepimizi tebrik ediyorum #23 hayirli ugurlu olsun
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tek geçerimYaklaşık 10 yıldır maçlara gidiyorum bir çok beste vs söyledik ama söylemesinden en keyif aldığım budur.
Pandemi başlayalı neredeyse 1 yıl oldu ama hala maç günleri böyle boşluğa düşmüş gibi oluyorum.
Acayip özledim yani o atmosferin Arena'da bir kokusu var. En çok onu duymayı hissetmeyi özledim. İnanılmaz, açıklaması çok zor...