- 19 Şubat 2009
- 22.378
- 3.674
- 2.313
Doğru muhtemelen. R yaptı hemen;
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen özür dile kalırsın demişlerdir muhtemelen. Ali Koç arkasında duruyordur. Hiçbirşey olmaz bence. Medyada nereye bakarsak bakalım en çok Fenerbahçeli var. Derbideki ofsayt pozisyonunu adam akıllı bir yorumcu çıkıp reddedemedi bile. Aslında çok basitti tamam Ozan Tufan ofsayt değil diye kabul edelim zaten Ozan kafayı vurduğu anda Serdar ofsayt ve aktif alana giriyor topa hareketleniyor bu yüzden pozisyon ofsayt, tartışmanın bir manası yok bile diyemedi hiç kimse. Fenerbahçenin hakkı yenilmiş gibi mağduru oynamasına yardım ettiler. Bu güçlerini hiçbir şekilde kaybetmek istemeyecekler ve ne olursa olsun medyadaki güçlerini ellerinde tutmaya devam edecekler bence.Bu herif devlet kanalında kalmaya devam ederse TRT'nin ayıbıdır bundan sonra.
Trt nin ayıbı felan taktığını sanmıyorum günümüzdeBu herif devlet kanalında kalmaya devam ederse TRT'nin ayıbıdır bundan sonra.
Bu etikete destek verelimTs taraftarı #TRTGereğiniYap etiketi başlatmış
Torpilli tosun galiba.9 sene önceki twitin, zamanında TRT gibi bi devlet kurumunda işe alınırken göze çarpmaması çok ilginç.
Halbuki en basit memur alımında bile 7 kuşak şeceresinin tertemiz olması bekleniyor.
tipi tam tokatlamalık ayrıca sinsi bir abaza tipi var geçen clubhouseda sorduğu bir sorudan anladımYağız antu’lulara göre eski antu’luymuş zaten. Şaşırmadım
Bunun için Roma'nın Fener'e 1 milyon ödeyeceği söyleniyoryağız'ın trtspor'dan kovulduğu söyleniyor.
Internacional'in uzatmalarda 2 golü iptal edildi
Son dk fırsat harcadı
Ve şampiyon Flamengo...