Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadroda yeri garanti olan isimler bunlardır
O 4lüdeki isimlerin performansları değişkenlik gösteriyor devamlı. Bu bölgeyi düzene oturtmamız lazım

2021-03-08 (3).png

Kayseri maçında aynı tas aynı hamam kadro anlayışı ile çıkarsak seyretmeyi düşünmüyorum.Kendi kendime sinir krizlerine girip çıkıyorum durduk yere.

Altaylı, Ali Koç'un fanatiklik düzeyinde Fenerbahçeli olduğunu ve Koç ailesinden birinin geçtiğimiz günlerde kendisine, Ali Koç'un 1 yılda tüm servetini Fenerbahçe için harcayabileceğini söylediğini aktardı.

"TÜM SERVETİNİ 1 YILDA FENERBAHÇE İÇİN HARCAR"​

Ali Koç'un tek defosunun fazla Fenerbahçeli olması olduğunu söyleyen Altaylı, "Ali Koç Bey'in bir defosu varsa, o da fazla Fenerbahçeli olmasıdır. Fanatiklik düzeyinde Fenerbahçelidir. Geçen günlerde Koç Ailesi'nden biri, 'Ya bizim Ali'nin şu kadar serveti var. Tutmasak tamamını 1 senede Fenerbahçe'ye harcar, tüm servetini.' demiş." ifadelerini kullandı.

Su maçın özetini izleyebilen var mı? Hiç biryerde bulamadım

Bu linkte var ama kaliteli değil..

Eyvallah renkdas yalniz hic biryerde yok özet kalitesini gectim.
Lafı olmaz renktaş.Tgrt'ye ait bi maç özeti olduğu için mail atılabilir diyecem de Youtube'da eski maç özetini yayınlayan bir kanal var kesin mail atmıştır.Yayınlamıyolarsa büyük ihtimalle silinmiştir..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt