GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf ztn skill videosundan belliydi muthis otesi yetenek
Top surerken etrafi tarayan topcunun hastayiz

Ama yok 100 yok 50 fln futbolcuda baski yapiyor haberiniz olsun
Ozellikle turkse ben oldum diyip iyice havaya giriyorlar

images - 2022-08-18T213352.188.webp

2. golu yiyecegimizden adim gibi emindim.
Adam topu havan mermisi gibi gonderdi 90'a gidip gol oluyordu.
Iceri dogru topu sisirdi yine 90'a gitti
Elnesri mi nedir, taaa kendi sahasindan topu uzaklastirdi ve o top yine kalemize gitti. Bir ara çimden sekip Muslera'nin uzerinden gidecek diye tirstim.

Elnesri mi nedir, taaa kendi sahasindan topu uzaklastirdi ve o top yine kalemize gitti. Bir ara çimden sekip Muslera'nin uzerinden gidecek diye tirstim.
İlk yarı 2 tane rastgele uzaklaştırmak amacıyla topa vurdular birini Muslera zor kurtardı diğeri de çizginin üstüne düşüyordu acayip şanslılardı :asd:

Yeminle ayni seyi dusundum 😂

Bu pasa stadinda var bir alamet hep aynisi oluyor
Sanirim stadin ismi bize ters geliyor

Bu arada yabanci sınırı icin en iyi hamle Nelsson'in satilip Caglar'in alinmasi. En azindan sınır kalksa bile iyi bir yerliye sahip olacagiz.

12 maç 8 tanesi iç sahada oynayacağız şu zorlu dönem bir bitsin baya rahatlayacağız şurada farkı aça aça gideriz.
İki sezon önce sanırım böyle zor fikstürü geçip sonra kolay fikstür geliyor demiştik inanılmaz puanlar kaybetmiştik o kolay sandığımız fikstürden, Giresun maçı şu fikstürde en rahat alacağımız maç olarak gözüküyordu ama kaybettik.
O yüzden her maçı ciddiye almalıyız biz ne zaman fark atarız ezeriz dediğimiz de kaybediyoruz bu sinerji meselesi sanırım

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okan
Lebu Emin Abdul Kazim
Berkan Mitso
Raşit Yusuf Kerem
Sefer
Seneler sonra Türkiye Kupası'nda rotasyona ragmen cok iyi kadro olacak 😁

hakan balta umut erdemi solbek oynatta,bir solbek kazanalım.cocuk stoper değil.iyi oynasa da stoperde,solbek cocuk.milli takımada cağrıldı.

Geçen sene bunlara 2 maçta yenilince 0-2'den 2-2 olunca insan ister istemez geriliyor. Bugün 6 olacak maçta golü yedik son dakikalarda adamların stoperi topu şişirdi Muslera ve PVA çarpışıyordu ucundan yırttık. :asd:
Düşsünler de kurtulalim diyecegim ama cok zor. 4 takim duseceginden bir umut

Bizim maç öncesi son 3 maçta Giresun son dakika gol yediler onun hariç takım savunmasını düzeltmişlerdi bence Kasımpaşa biraz hafife alındı. :asd:
Vallahi fazla begenmedim. Cok kolay pozisyon harcamasak en az 7 tane atardik.
Umraniye Istanbul banko duser gibi. Diger takimlari daha tam bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt