Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.569
- 5.167
- 2.493
bizim dünkü futboldan sonra diğerleri yabancı kısıtlaması kalksın kararından vazgeçebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakem berbatti, sanki uzaktan yakindan futbolla alakasi yok gibi düdük caldiÇok rahat 6da 6 yapabilirdik. Giresun maci amator hataya denk geldi. Ts maçı da beceriksizlige. Ben takımdan umutluyum. Ama hakemler ciddi manada bizi sindiriyor. Dünkü maçta sadece iki sarı kartın olmasi hele bunlardan biri itirazdan 96. Dk da. Tirpan en az 5 kere atağı kesen faul yapti. Hajradinovic desen cirkeflikler sert fauller yapip durdu. Sadik desen yine öyle. Bu şekilde belki bu maçtan kurtulduk ama başka bir macta aynı şekilde devam ederlerse bizi sindirirler. Hele macin başında yaptıkları fauller hep sert faullerdi. Buna dikkat etmek gerekiyor
TS koptu zaten, Emre ilk 4e girebilir, Konyadan hicbir beklentim yok, kopmaya suan en büyük aday bjkBiraz antu okudum ve genel kani su yonde:
GS cok direncsiz. Sampiyonluk hirsi ve oyunu yok. fb ve bjk dove dove kazaniyorlarmis. Kayseri ve Kiev'e sahayi dar etmisler, GS gelse onlara 5 atarlarmis. 5 hafta daha bay gecseler bile biz onlarin gol sayisini gecemezmisiz. Okan hocanin takimda kalmasini istiyorlar.
Ligin fb, bjk, basak ve Konya arasinda gececegini yazan biri de vardi. GS ve ts yaristan erken koparlar diyorlar.
Ben de bunu anlamadimBiraz antu okudum ve genel kani su yonde:
GS cok direncsiz. Sampiyonluk hirsi ve oyunu yok. fb ve bjk dove dove kazaniyorlarmis. Kayseri ve Kiev'e sahayi dar etmisler, GS gelse onlara 5 atarlarmis. 5 hafta daha bay gecseler bile biz onlarin gol sayisini gecemezmisiz. Okan hocanin takimda kalmasini istiyorlar.
Ligin fb, bjk, basak ve Konya arasinda gececegini yazan biri de vardi. GS ve ts yaristan erken koparlar diyorlar.
Dun bizim ne kadar yasli olduğumuzu konusuyorlardio degilde genc ilk 11 yildizlarimiz arti.
nelsson 23
kerem 23
yunus 22
yusuf 19
boey 21
Özlemişiz bu duyguyu değil mi ama? Sen bir de şampiyonluk yolunun özlemini düşün…Gunaydin. Konya macimiza 4 gun kalmis. Nasil gececek bu 4 gun yavv
Konyayi yenince ağlama duvarı olur orası sıkıntı yokBiraz antu okudum ve genel kani su yonde:

Bu videonun etkisinden cikamadim hala
okulun ilk günü trafiği bende güzel geciktim.Işe geç kaldım![]()
Bu videonun etkisinden cikamadim hala
Ben bomontiden taksime gitmeye üşenirdim türkiyedeyken..Wanda arjantine ucmus. Cekimler basliyor demis
Toreyra'yı görmediniz mi dün akşam. 2 metre zıplıyor adam. Her hava topunu aldı puşt yaAlan savunmasını düzgün yaparsan boyun önemi çok aza iner. Ama elbet yine bazı maçlarda sorun yaşatacaktır bize. 2000 kadrosunda Hakan, Popescu, Capone, Davala falan vardı daha uzun adamlardı bu kadrodan.