Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.448
- 4.831
- 1.618
okadar transfere ihanet etmissinIcardi
Kerem-Mata-Yusuf
Miçö-Toreyra
Dubua-Abdul-Nels-Boey
Okan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okadar transfere ihanet etmissinIcardi
Kerem-Mata-Yusuf
Miçö-Toreyra
Dubua-Abdul-Nels-Boey
Okan
Acayip değişik varyasyonlar var yagerekirse mertens yorulunca yunusu alıp ortaya miço da çekersin
aşırı kapalı takımlara karşı son dakikalarda mertens - mata bile yaparsın ileri ikiliyi. güzel bir çeşitlilik varAcayip değişik varyasyonlar var ya
Sefer fizik olarak güçlenirse sefer-icardi bile yaparsın
Aynı anda sahaya sefer-icardi-mertens bile atabilirsin
Önemli olan takım olup formda kalmak
Maaş bütçemiz 31 milyon Euro.
Ulan yine 2 deplasman üst ustteUgursuzluk yapmamak adina soylemeyeyim soylemeyeyim diyorum ama Torreira Mertens bombalarindan sonra yakaladigimiz muthis hava Giresun maciyla beraber buyuk oranda dagilmisti. Benzer bir seyi Kasimpasa maci kaldirmaz zaten Antep macinda oynadigimiz kadar oynasak ilk yaridan ucleriz ama o yuzden kilit mac bence; telafisi olmadigindan degil momentumu dogrudan etkileyecegi icin
Sonrasinda zorluk derecesi yuksek bir viraja giriyoruz:
Konya,
ADS (D),
Kayseri (D),
Alanya,
Karagumruk (D),
Bjk,
Basaksehir (D).
Bu virajda puan kayiplari hosgorulebilir ama hosgorulmesi icin Kasimpasa'ya basmamiz lazim
Dubuanın kart ne manyak bişeymiş öyle
Kişisel görüşüm formayı giydikten sonra 11 de olacağıdır Mata öyle maytap geçilecek adam değilhepsi pırıl pırıl vallahi, ben de sevdim.
Adama yaşından dolayı takıldık diye ekstra ekledim.
Yedek kalmayı da sorun etmez hem.
bardakcı 88?
Sampiyonluk yolundan gelen takimlar o kadar guclu degil. Sansimiz yuksek olur. Benfica falan mesela sampiyon olmayan takimlar kismindaydi.Ts gibi kopenhag falan çıksa geçeriz bence