Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
paralel evrende eşrefin kazandıgı bi senaryo yaşayan gsli renktaşlarıma şuan üzüldüm
Birak birazda onlar ceksin biz cok cektik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paralel evrende eşrefin kazandıgı bi senaryo yaşayan gsli renktaşlarıma şuan üzüldüm
Rapid austiria wiene haddini bildirmis
Murat Sancak'in dedigine goreTayyip kime gitti şimdi? Takip edemedim.
Ya gecen gun burada ben bu konuda biriyle tartismistim kimdi o ciksin ortaya vallah kimdi unuttum yoksa alintilardim hic affetmem
Yok boyle seylerlemi ovunuyorsunuz yok varosluk filan kendisi cok elit arkadasdi
Al sana bak PR boyle yapiliyor
Ismini tekrar hatirlatiyorsun avrupaya
o evren mumkun degilParalel evrende Real Madridi 5-1 yendigimiz maçin sonunda SL kupasini kazanan renktaslarimiz da bizlere üzülüyor mudur Recep
bakalım nasıl dengeleyecek bunu hocamız.Kişisel görüşüm formayı giydikten sonra 11 de olacağıdır Mata öyle maytap geçilecek adam değil
Adamlar 2000 yılı Avrupa şampiyonu diye bahsetmiş bizden.
Kim kaldı, herkesinki çıktı mı
Pr falan bos isler falcao geldi pr yaptik sonuc 0. Onemli olan sahada kazanmak. Katardaki takimlar hulk james alinca vay ne iyiler mi diyoruz?
Bizim Yusuf diyede bir futbolcumuz var1-
![]()
2-
![]()
3-
![]()
4-
![]()
Vallahi unuttumBizim Yusuf diyede bir futbolcumuz var![]()
Ordan onceki son duragiz belki daha bile kotu olabiliriz içerden gorulmuyorKatarla biz birmiyiz ?
onun disinda gereksiz denecek 1 adam bile yok