GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nagelsman çöp desem katılırmısın

Heynckes ve flick bayerni nere bu malın bayerni nere

Cöp biraz agir olur rtas. Haklisin Heynckes ve Flick baska, müthis oynuyorlardi o zamanlar. Belki de yasi cok genc tecrübe eksikligi var. Ama Kesinlikle kötü teknik direktör degil futbol bilgisi üst düzey ve cok akilli adam.

Almanya’nin Abitur denen en yüksek okulu en iyi notlarla bitirmis yanlis hatirlamiyorsam. Ondan sonra 2 cestili üniversteye gittigi var ve ikisine de cok iyi bitirmis. Beyin var yani. Bu cok önemli.
Leipzig zamani iyi futbol oynatiyordu.

Ama Bayern’i daha nasil oynatacagini bilmiyor gibi. Ne yanlis yapiyor bilmiyorum ama böyle devam giderse suyu isinir. En son Bayern lige ne zaman böyle kötü basladi okadar uzun zaman oluyorki hatirlayamiyorum. Lewandowski nin eksikligi bu kadar yansiyacagini tahmin etmezdim. De Ligt‘e 70-80m vereceklerine Haaland icin ugrassalardi.

Alman spor tv de izlemistim bir kac ay önce Bayern’nin Sportif direktörü oradaydi, orda soruyolar Haalandi alacakmissiniz diye bu salaklar Haaland paketi cok pahali dediler.

Süper Lig'de bu sezon maç başına en fazla gol pozisyonu üreten takımlar:

Fenerbahçe - 11.2
Galatasaray - 9.28
Adana Demirspor - 7.33
Konyaspor - 6.71
Gaziantep FK - 6.66
Beşiktaş - 6.5
Alanyaspor - 5.83
Bjk 6 maç 39 pozisyon 14 gol
FB 5 maç 56 pozisyon 15 gol
GS 7 maç 65 pozisyon 9 gol

Bjk neredeyse girdiği 2-3 pozisyondan birini gol yapmış.

FB girdiği 3-4 pozisyondan birini gol yapmış.

GS ise girdiği 7-8 pozisyondan birini.

Düzeltmemiz gereken yegane şey, hücumda Kerem ve Yunus'un nihai tercihleri ve İcardi/Sefer/Gomis üçlüsünden en doğru kişiyi tercih etmek.

Cöp biraz agir olur rtas. Haklisin Heynckes ve Flick baska, müthis oynuyorlardi o zamanlar. Belki de yasi cok genc tecrübe eksikligi var. Ama Kesinlikle kötü teknik direktör degil futbol bilgisi üst düzey ve cok akilli adam.

Almanya’nin Abitur denen en yüksek okulu en iyi notlarla bitirmis yanlis hatirlamiyorsam. Ondan sonra 2 cestili üniversteye gittigi var ve ikisine de cok iyi bitirmis. Beyin var yani. Bu cok önemli.
Leipzig zamani iyi futbol oynatiyordu.

Ama Bayern’i daha nasil oynatacagini bilmiyor gibi. Ne yanlis yapiyor bilmiyorum ama böyle devam giderse suyu isinir. En son Bayern lige ne zaman böyle kötü basladi okadar uzun zaman oluyorki hatirlayamiyorum. Lewandowski nin eksikligi bu kadar yansiyacagini tahmin etmezdim. De Ligt‘e 70-80m vereceklerine Haaland icin ugrassalardi.

Alman spor tv de izlemistim bir kac ay önce Bayern’nin Sportif direktörü oradaydi, orda soruyolar Haalandi alacakmissiniz diye bu salaklar Haaland paketi cok pahali dediler.
Çöp derken bayern için çöp anlamında dedim zaten normalde iyi adam

Çöplükten kastımda bayernin farklı bir oyun anlayışı var guardiola bile oynatamadı bayerni bayern gibi,bunu dünyadaki herkes bilirken böyle zeki bi adamın düşünememesi enteresan

Bunun bize uyarlanmış versiyonuda ft mesela,adam gsnin oynaması gereken oyunu en iyi bilen kişi ama oynatmadı yada oynatamadı,guardiolanın kayığına bindi koltuktan oldu,bu nagelsmanda pep gibi garip şeylet deneme peşinde

Oynat abi heynckes gibi flick gibi mal mal işler

Düzeltmemiz gereken yegane şey, hücumda Kerem ve Yunus'un nihai tercihleri ve İcardi/Sefer/Gomis üçlüsünden en doğru kişiyi tercih etmek.
+ GS lehine V.A.R.'dan tek bir lehte karar çıkmamış. Aksine absürt hakem hataları yapılmış.

Üç takımın içinde, rakibinin direkt gole etki eden bireysel hata sayısı en düşük takım da GS.

+ GS lehine V.A.R.'dan tek bir lehte karar çıkmamış. Aksine absürt hatalar yapılmış.

Üç takımın içinde, rakibinin direkt gole etki eden bireysel hata sayısı en düşük takım da GS.
Düzeltmemiz gereken yegane şey hücumda Kerem ve Yunus'un tercihleri ve forvette doğru oyuncumuzu tercih etmek demiştik.

İki konu daha var düzeltmemiz gereken;

1- Hakemlerin yönetim şekilleri ile ilgili yönetimin çok ciddi aksiyonlar alması.

2- Biraz da futbol şansı.

Çöp derken bayern için çöp anlamında dedim zaten normalde iyi adam

Çöplükten kastımda bayernin farklı bir oyun anlayışı var guardiola bile oynatamadı bayerni bayern gibi,bunu dünyadaki herkes bilirken böyle zeki bi adamın düşünememesi enteresan

Bunun bize uyarlanmış versiyonuda ft mesela,adam gsnin oynaması gereken oyunu en iyi bilen kişi ama oynatmadı yada oynatamadı,guardiolanın kayığına bindi koltuktan oldu,bu nagelsmanda pep gibi garip şeylet deneme peşinde

Oynat abi heynckes gibi flick gibi mal mal işler

Kovac‚da Frankfurt’da iyi futbol oynatiyordu. Bayern‘e geldi hic bisey yapamadi kovuldu. O da gencti Nagelsmann daha genc.

Belki Bayern böyle adamlara 1-2 gömlek büyük geliyor gibi. Bayern cok fazla beklemez kötü sonuclar devam ederse kisa sürede sutlarlar herifi. Bide 20m bonservis ödediler adama.

Tuchel bosta, o gelebilirmi diyorum acaba. Hic sasirmam. Bayern ve Nagelsmann bunun kesin farkinda‘dir.

En büyük hatalari Haalandi almamak ile oldu. Herif 14 mac 19 gol 2 asist yapti, inanilmaz adam.

Transfer çekmek
X oyuncudan çıkmak
X oyuncuyu çözmek

Haydi bunları anladık. Delinin biri kuyuya bir taş attı.

"Geçiş oyunu" nedir? Bildiğin bildiğimiz hücum eden takımın topu kaybettikten sonra karşı takımın hızlı şekilde KONTRAATAK yapması mi? Allah'ını seven geçiş oyununu bir tarif etsin yahu.

Fener 56 pozisyonun yarısını kasımpaşa maçında yapmıştır herhalde

abi resmen başka bir galkside yaşıyoruz lan biz. tirbüne bak, stad ayrı güzel, temiz, düzenli, insanı ayrı güzel, medeniyet fışkırıyor resmen. şunu iç anadolu'da bir stadta yapıldığını düşünsenize :dd bizim ortam mordor gibi kalıyor vay arkadaş ya :d
Coğrafya kaderdir boşuna dememişler

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sefer sezon sonu giderse, Gomis‚in sözlesmesi bitiyor, Icardi kiralik ask, geri dönecek. Forvetsiz kalacaz resmen? 3 yeni Forvet almamiz lazim.

Weghorst 1.8m euroya buyuk bir takimin forması altında clde oynamak isterse onu alırız. Icardi 30-40 atarsa Erden baskan tüm şartları zorlayıp kadroda tutmaya çalışır. Yanlarına da depay çileği kondururuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt