- 6 Eylül 2014
- 93.634
- 64.417
- 4.608
NolduMehmet Ozcan Haindir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NolduMehmet Ozcan Haindir
Mehmet Ozcan Haindir
Ts'nin hoca değişikliğine gideceğini ve toparlayamayacagini düşünüyorum ya, Fener konusunda da gözümüzde büyüttüğümüzü düşünüyorum. Bizim kadromuz bence fersah fersah daha kaliteli onlardan. Ocakta bi sol bek takviyesi veya Dubois orada PvA'dan daha iyi katkı verirse eğer öyle bir değişim yaparsak muazzam olur.Kolay bir şampiyonluk alacağımızı hiç düşünmüyorum. Fener ve Trabzon'da geliştirecektir oyununu yine bence şu an bizden de iyi ve hazır olan bir Başak var ki şu an bence en hazır takım. Bu sene hakemler düzelirse zevkli bir lig görebiliriz. Ama hakemler bu güzel olabilecek ligi bok ediyorlar şu ana kadar.
Fener'in bizden iyi olduğunu zaten düşünmüyorum ama onlarda yerinde saymayacaktır illa gelişeceklerdir, Jesus'un durumu da önemli Fener'de Brezilya'ya da gidebilir bir anda. Trabzon Avcı'yı kovmaz bu sene 3 yıllık yeni sözleşme yaptılar girmezler o tazminata.Ts'nin hoca değişikliğine gideceğini ve toparlayamayacagini düşünüyorum ya, Fener konusunda da gözümüzde büyüttüğümüzü düşünüyorum. Bizim kadromuz bence fersah fersah daha kaliteli onlardan. Ocakta bi sol bek takviyesi veya Dubois orada PvA'dan daha iyi katkı verirse eğer öyle bir değişim yaparsak muazzam olur.
Boey halen ayrılmak istiyor mu bilmiyorum ama ocak ayında sanki Boey satışı, Mert Müldür'ün transferi gibi bir operasyon yapabilir bizimkiler, eğer Boey ayrılmak istiyorsa hala
Bugun kahvaltida ne yedin
Ts'den bir şey olmaz ellerinde hem kalit anlamında hemde türk çeşitliliği anlamında uyumlu 2 yerli vardı birinin bağlar tekrar koptu diğerini komik paraya sattılar.Ts'nin hoca değişikliğine gideceğini ve toparlayamayacagini düşünüyorum ya, Fener konusunda da gözümüzde büyüttüğümüzü düşünüyorum. Bizim kadromuz bence fersah fersah daha kaliteli onlardan. Ocakta bi sol bek takviyesi veya Dubois orada PvA'dan daha iyi katkı verirse eğer öyle bir değişim yaparsak muazzam olur.
Boey halen ayrılmak istiyor mu bilmiyorum ama ocak ayında sanki Boey satışı, Mert Müldür'ün transferi gibi bir operasyon yapabilir bizimkiler, eğer Boey ayrılmak istiyorsa hala
frietje met en kipburger
Thuisbezorgd sana çalışıyor yeğen
frietje met en kipburger
Fenerli Berisha Bayerne karsi gol atti. 1:0 öndeler.
Nagelsman çöp desem katılırmısınBu maci Bayern kaybederse Nagelsmann yavas yavas zor duruma düsecek