GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolay bir şampiyonluk alacağımızı hiç düşünmüyorum. Fener ve Trabzon'da geliştirecektir oyununu yine bence şu an bizden de iyi ve hazır olan bir Başak var ki şu an bence en hazır takım. Bu sene hakemler düzelirse zevkli bir lig görebiliriz. Ama hakemler bu güzel olabilecek ligi bok ediyorlar şu ana kadar.
Ts'nin hoca değişikliğine gideceğini ve toparlayamayacagini düşünüyorum ya, Fener konusunda da gözümüzde büyüttüğümüzü düşünüyorum. Bizim kadromuz bence fersah fersah daha kaliteli onlardan. Ocakta bi sol bek takviyesi veya Dubois orada PvA'dan daha iyi katkı verirse eğer öyle bir değişim yaparsak muazzam olur.

Boey halen ayrılmak istiyor mu bilmiyorum ama ocak ayında sanki Boey satışı, Mert Müldür'ün transferi gibi bir operasyon yapabilir bizimkiler, eğer Boey ayrılmak istiyorsa hala

Ts'nin hoca değişikliğine gideceğini ve toparlayamayacagini düşünüyorum ya, Fener konusunda da gözümüzde büyüttüğümüzü düşünüyorum. Bizim kadromuz bence fersah fersah daha kaliteli onlardan. Ocakta bi sol bek takviyesi veya Dubois orada PvA'dan daha iyi katkı verirse eğer öyle bir değişim yaparsak muazzam olur.

Boey halen ayrılmak istiyor mu bilmiyorum ama ocak ayında sanki Boey satışı, Mert Müldür'ün transferi gibi bir operasyon yapabilir bizimkiler, eğer Boey ayrılmak istiyorsa hala
Fener'in bizden iyi olduğunu zaten düşünmüyorum ama onlarda yerinde saymayacaktır illa gelişeceklerdir, Jesus'un durumu da önemli Fener'de Brezilya'ya da gidebilir bir anda. Trabzon Avcı'yı kovmaz bu sene 3 yıllık yeni sözleşme yaptılar girmezler o tazminata.

Ts'den bir şey olmaz ellerinde hem kalit anlamında hemde türk çeşitliliği anlamında uyumlu 2 yerli vardı birinin bağlar tekrar koptu diğerini komik paraya sattılar.
Hadi yusufu falan aldılar ama seri düşüşte olan bir herif ve dorukhan kadar dinamizm katamaz. Toplama takım yaptılar resmen. Ha yine de bir kalitenin üstündeler ilk 4'ü zorlayacak bir takım ancak işleri yine de zor.
Bir kere en büyük handikapları coğrafya ona göre fazla beklentisi olmayan sistem oyuncularını kovalayıp 22-26 yaş arası bir takım yaratmaları gerekiyordu. 2 tane de kaşr oyuncu yeter de artardı.

Yalnız seferovici olympizcosa falan kitleyip genç hız manyağı bir herif alacaktık.
O bölgede net hatalıyız. Hatta 21 yaş altı kuralına uygun ek oyuncu olarak bile alabilirdik o bölgeye. Gomis akşam götünü kaldırabilse 20. dakikada 4 tane sallamıştık.
Okan az arada çılgınlıp yapıp keremi forvete atarak maça başlarsa kontradan fena goller atarız hemde yunus ekstra yorulmamış olur.
Şuan çoğu oyuncu maçta boşa efor harcıyor. Sistem kurmak gerekiyor amelelik değil

Bugün fener forumlarında gördüm. Oyuncu sata sata tüm borçları kapatacaklarmış. Hadi oradan diyorum. Ali Koç döneminde 100 milyon euro gelir elde ettiler oyuncu satışından ama Ali Koç döneminde de 95 oyuncu alınmış. Paralar boşa gitti. Örneğin bu sezon bonservisten aldıkları parayı da transferlere gömdüler. Bruma Rossi Peres gibi boş transferlere.

Ali Koç geldiğinde 6 milyar borç vardı. Yine 6 milyar borç var. Bunlar bide diyor ki euro bazında borçu düşürdük diyorlar. Kendilerine mal ediyorlar. Bu tamamıyla kur etkisi. Örneğin 6 milyar tl borcun olsa kur 10 tl ise euro bazında borç 600 milyon euro olur. Kur 18 tl iken 6 milyar borç euro bazında 333 milyon euro eder. Yani kur artıkça borç euro bazında düşer. Ali Koç olmasa bunlar çoktan batmıştı. Koç şirketleri dışında doğru düzgün sponsor bulamıyorlar.

Biz bu bankalar birliği anlaşmasından kurtulalım. Projeleri hayata geçirelim. Stada guzel bir sponsor bulalım. O zaman görün bizi.

top sekti burak gitti

Hülle.com Ajunsporu ne yapmışlar öyle yav? Yine koymuşlar. 😂:puhaha:

Süper Lig'de bu sezon maç başına en fazla gol pozisyonu üreten takımlar:

Fenerbahçe - 11.2
Galatasaray - 9.28
Adana Demirspor - 7.33
Konyaspor - 6.71
Gaziantep FK - 6.66
Beşiktaş - 6.5
Alanyaspor - 5.83

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt