Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.950
- 23.389
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jesus iyi hoca bunu kabul edelim hatta ligdeki en iyi hocadır
ama bu bizim kötü olduğumuz ve olacağımız anlamına gelmez
herşeyden önce jesus bu takımın başına geçeceğini ocaktan beri biliyordu ve hazırlığını yaptı
sezona da erken başladılar
fenerin iki kiev, ümraniye ve konya maçlarında son derece kötü oyun vardı
biz ise dah çok zamana ihtiyaç duyuyoruz
eksiklerimiz çok belki hoca diziliş değiştirecek belki oyuncu değiştirecek ve olgunlaşacağız
kazanmak çok önemliydi bu süreçte bunu başardık
şimdi hocanın biraz dokunuşuna ihtiyacımız var
mesela geçişleri yemeyeceğimiz bir yol bulmalı
ben gelişerek şampiyon olacağımıza inanıyorum
daha miçö icardi ve duboisden hiç faydalanamadık
adanademirle oynyacagımız hafta adanadan beraberlik koparsak dahi,derbinin berabere bitme durumu,ankaragücünün basaksehire çelme takma ihtimali,kayserinin trabzondan puan alma ihtimali var.adanademirle oynyacagımız hafta ankaragücü-başaksehir,kayserispor-trabzonspor,besıktas-fenerbahce derbisi,konyaspor-ümiraniyespor
bay gececeğimiz hafta gaziantep-adanademir,antalya-konyaspor,giresunspor-besıktas,fenarbahce -karagümrük,trabzon-kasımpaşa,başaksehir-sivasspor
başaksehirle oynayacagımız hafta alanya-adanademir,ankaragücü-trabzon,fenerbahce-giresunspor,besıktas-antalyaspor,kayserispor-konyaspor
besıktasla oynayacagımız hafta trabzon-konyaspor,fenerbahce-sivasspor-hatay-basaksehir macları var.adanademir bay geciyor
fenerbahce ile oynyacagımız hafta alanya-trabzon,besıktas-kasımpaşa,basaksehir-adanademirspor,karagümrük-konyaspor maçı var
adanademirle oynyacagımız hafta ankaragücü-başaksehir,kayserispor-trabzonspor,besıktas-fenerbahce derbisi,konyaspor-ümiraniyespor
bay gececeğimiz hafta gaziantep-adanademir,antalya-konyaspor,giresunspor-besıktas,fenarbahce -karagümrük,trabzon-kasımpaşa,başaksehir-sivasspor
başaksehirle oynayacagımız hafta alanya-adanademir,ankaragücü-trabzon,fenerbahce-giresunspor,besıktas-antalyaspor,kayserispor-konyaspor
besıktasla oynayacagımız hafta trabzon-konyaspor,fenerbahce-sivasspor-hatay-basaksehir macları var.adanademir bay geciyor
fenerbahce ile oynyacagımız hafta alanya-trabzon,besıktas-kasımpaşa,basaksehir-adanademirspor,karagümrük-konyaspor maçı var
hesap yaptım abi.bay geçtiğimiz hafta ve zor macların oldugu haftada fb içerde karagümrük ve sivasla falan oynuyo yine,cok ballılar.düşün giresun bile puan alır diyorum fb deplasmanından ama karagumruk ve sivasa zerre guvenim yokSergen, direk fiksturu paylassamiydin acaba ?
hesap yaptım abi.bay geçtiğimiz hafta ve zor macların oldugu haftada fb içerde karagümrük ve sivasla falan oynuyo yine,cok ballılar.düşün giresun bile puan alır diyorum fb deplasmanından ama karagumruk ve sivasa zerre guvenim yok
en iyi fikstürü basaksehir cekmiş.herifler karagümrük sonrası ankaragücü ve içerde sivasla oynyacaklar.ama işte belli olmaz.karagümruge puan kaybettiler.Bizim kura deplasman ve rakip gucu dengesi yuzunden zor. Bir de gereksiz bir periyotta bay gececegiz mesela bana kalirsa. O da dezavantaj.. Fikstur avantji coefficient'i yapilsa sonuncu sirada falan olurduk.

Kin'dir GalatasaraySampiyon olacagiz gibi gözüküyor