GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jesus iyi hoca bunu kabul edelim hatta ligdeki en iyi hocadır

ama bu bizim kötü olduğumuz ve olacağımız anlamına gelmez

herşeyden önce jesus bu takımın başına geçeceğini ocaktan beri biliyordu ve hazırlığını yaptı

sezona da erken başladılar

fenerin iki kiev, ümraniye ve konya maçlarında son derece kötü oyun vardı

biz ise dah çok zamana ihtiyaç duyuyoruz

eksiklerimiz çok belki hoca diziliş değiştirecek belki oyuncu değiştirecek ve olgunlaşacağız

kazanmak çok önemliydi bu süreçte bunu başardık

şimdi hocanın biraz dokunuşuna ihtiyacımız var

mesela geçişleri yemeyeceğimiz bir yol bulmalı

ben gelişerek şampiyon olacağımıza inanıyorum

daha miçö icardi ve duboisden hiç faydalanamadık

jesus iyi hoca bunu kabul edelim hatta ligdeki en iyi hocadır

ama bu bizim kötü olduğumuz ve olacağımız anlamına gelmez

herşeyden önce jesus bu takımın başına geçeceğini ocaktan beri biliyordu ve hazırlığını yaptı

sezona da erken başladılar

fenerin iki kiev, ümraniye ve konya maçlarında son derece kötü oyun vardı

biz ise dah çok zamana ihtiyaç duyuyoruz

eksiklerimiz çok belki hoca diziliş değiştirecek belki oyuncu değiştirecek ve olgunlaşacağız

kazanmak çok önemliydi bu süreçte bunu başardık

şimdi hocanın biraz dokunuşuna ihtiyacımız var

mesela geçişleri yemeyeceğimiz bir yol bulmalı

ben gelişerek şampiyon olacağımıza inanıyorum

daha miçö icardi ve duboisden hiç faydalanamadık

Degiserek degil diyorsun :)

bir şeyler daha dikkatimi çekiyor, medyanın algısını son dönemde şaklaban gibi gördüğüm isimler de dahil bize döndü....
Yani bize yapılan haksızlıkları söylüyorlar. Az önce önüme Ersinin twiti de düştü.
Geçenlerde Çakar, sonra bir ara bozan Erman falan....Ertem....

Bir hayırdır da demiyor değilim. Hangi dağda kurtlar öldü...

adanademirle oynyacagımız hafta ankaragücü-başaksehir,kayserispor-trabzonspor,besıktas-fenerbahce derbisi,konyaspor-ümiraniyespor

bay gececeğimiz hafta gaziantep-adanademir,antalya-konyaspor,giresunspor-besıktas,fenarbahce -karagümrük,trabzon-kasımpaşa,başaksehir-sivasspor

başaksehirle oynayacagımız hafta alanya-adanademir,ankaragücü-trabzon,fenerbahce-giresunspor,besıktas-antalyaspor,kayserispor-konyaspor

besıktasla oynayacagımız hafta trabzon-konyaspor,fenerbahce-sivasspor-hatay-basaksehir macları var.adanademir bay geciyor

fenerbahce ile oynyacagımız hafta alanya-trabzon,besıktas-kasımpaşa,basaksehir-adanademirspor,karagümrük-konyaspor maçı var

Fenerbahçe maçına 4 veya 5 puan önde gireriz ve o maçı ne yapıp edip kaybettirirler bize.

adanademirle oynyacagımız hafta ankaragücü-başaksehir,kayserispor-trabzonspor,besıktas-fenerbahce derbisi,konyaspor-ümiraniyespor

bay gececeğimiz hafta gaziantep-adanademir,antalya-konyaspor,giresunspor-besıktas,fenarbahce -karagümrük,trabzon-kasımpaşa,başaksehir-sivasspor

başaksehirle oynayacagımız hafta alanya-adanademir,ankaragücü-trabzon,fenerbahce-giresunspor,besıktas-antalyaspor,kayserispor-konyaspor

besıktasla oynayacagımız hafta trabzon-konyaspor,fenerbahce-sivasspor-hatay-basaksehir macları var.adanademir bay geciyor

fenerbahce ile oynyacagımız hafta alanya-trabzon,besıktas-kasımpaşa,basaksehir-adanademirspor,karagümrük-konyaspor maçı var
adanademirle oynyacagımız hafta adanadan beraberlik koparsak dahi,derbinin berabere bitme durumu,ankaragücünün basaksehire çelme takma ihtimali,kayserinin trabzondan puan alma ihtimali var.

bay gececegimiz hafta antep-adana,antalya-konya macı zor.giresun bence bjkden puan alır.fb-karagümrükten sürpriz cıkmaz gibi.olursa şahane.trabzon kasımpaşa bence her 2 sonuca açık.sivas toparlarsa basaksehirden puan alır belki

basaksehirle oynayacagımız hafta trabzon puan kaybeder,giresun nedense en azından delikanlı gibi mücadele edip bi beraberlik alır gibi fenerden diyorum.bjk antalyaya puan kaybeder.(luyindama oyanrsa toparlarlar),konya puan kaybeder

bjk ile oynayacagımız hafta trabzon konya berabere,rızalı sivas fbyi zorlar normalde ama toparlamaları şart,o zamana kadar.hatay yeni hoca gelirse basaksehire zorluk cıkarabilir

fb ile oynyacagımız hafta trabzon kazanır,bjk-kasımpaşa gollü berabere,basaksehir adanaya yenilir,konya kazanır

Son düzenleme:

Sergen, direk fiksturu paylassamiydin acaba ?

Sergen, direk fiksturu paylassamiydin acaba ?
hesap yaptım abi.bay geçtiğimiz hafta ve zor macların oldugu haftada fb içerde karagümrük ve sivasla falan oynuyo yine,cok ballılar.düşün giresun bile puan alır diyorum fb deplasmanından ama karagumruk ve sivasa zerre guvenim yok

hesap yaptım abi.bay geçtiğimiz hafta ve zor macların oldugu haftada fb içerde karagümrük ve sivasla falan oynuyo yine,cok ballılar.düşün giresun bile puan alır diyorum fb deplasmanından ama karagumruk ve sivasa zerre guvenim yok

Bizim kura deplasman ve rakip gucu dengesi yuzunden zor. Bir de gereksiz bir periyotta bay gececegiz mesela bana kalirsa. O da dezavantaj.. Fikstur avantji coefficient'i yapilsa sonuncu sirada falan olurduk.

Bizim kura deplasman ve rakip gucu dengesi yuzunden zor. Bir de gereksiz bir periyotta bay gececegiz mesela bana kalirsa. O da dezavantaj.. Fikstur avantji coefficient'i yapilsa sonuncu sirada falan olurduk.
en iyi fikstürü basaksehir cekmiş.herifler karagümrük sonrası ankaragücü ve içerde sivasla oynyacaklar.ama işte belli olmaz.karagümruge puan kaybettiler.

lafı getirmek istediğim nokta hocasız,stopersiz,solbeksiz,ortasahasız,kaleci ertugrullu 15. dkda 10 kişi kalan kasımpaşa ve rahat mac olsada hakemlerinde gollere damga vurdugu fariolili alanya,yine geriden oyun kuran kayseri fb için fazladan şenlikliydi.üst üste bu kadarı zor gelir.bireysel hatalar yapan adanademirde ekmek kadayıfı oldu.bjkde savunma yerleşimi sorunlu sivas ve karagumruge şov yapmıstı.

az dogru duran,en azından istanbulspor gibi delikanlı mücadele eden,fbnin savunma zaaflarını 1-2 kaliteli ayakla kolaylıkla çözebilecek takımlar var.bjk içinde geçerli bu.hep böyle gitmez

Belli ki yarış bizle fb arasında geçecek dünya kupası arasına kadar çoğu hafta fbden önce oynuyoruz bu büyük avantaj biz kazandıkça strese girecekler zaten kırılgan yapıdalar ve zor maçları duruyor daha her takım kasımpaşa gibi fariolinin saçma alanyası gibi olmaz kritik nokta bizim kazanmamız özellikle de onların puan kaybetmemizi bekledikleri maçları kazanmamız mesela hemen sonraki hafta adana demir maçını kazanırsak kesinlikle derbideki durumlarına sirayet edecektir psikolojik durumlar çok önemli yani ayrıca ligin asıl başladığı ikinci devre fikstürlerinde de ciddi avantajımız var şu anda yakındığımız zor fikstür ikinci yarı kolaya dönecekken onlarınki de zora dönecek tüm mesele dünya kupası arasına maksimum kazançla girmek gerisi daha kolay olacaktır

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yunus ve keremin defansa yardım etmemeleri büyük problem,üstüne top kayıpları.biraz saldırgan olması lazım okanın fatih hoca gibi.cezayı kes abi

4 derbi maçında 9 ya da 10 puan alan şampiyon olur zaten...Bu sene biraz da derbi yılı. 11-12sezonu havası da var. Kolay olmayacak ama olacak. İnanalım. Her şey inanmakla başlar. Zaten ilk yarı şu fikstür geçilirse ikinci yarı bambaşka senaryolar olacaktır. İç saha avantajı için taraftarımızın da desteği şart. Tribünün de kendine gelmesi lazım. İlla boğaz yırtana kadar doksan dakika bağırın demiyorum da şu tezahüratları biraz gözden geçirin. 15-20dk yapın ama canlı şeyler söyleyin. Arabeskvari olmasın. Cidden ekran başındaki ben bile öyle oldu mu uyku moduna geçiyorum. Herkes enerjisini verimli ve doğru kullanırsa çok zor değil rakipleri hatta hakemleri egale etmek. Çünkü daha önce yaptık...İstersek yine yaparız.

Biz tabiki şampiyon olmak için herşeyi yapmalıyız ama fb ve bjk den şampiyon olamayan çok büyük sorun yaşar yıllarca kendini toplarlayamaz. İkisininde UEFA ile başı derde girecek gibi. Şampiyon biz başak yada ts olursa fbjk gitti geçmiş olsun. Gerçi bjk şampiyon olsa bile riskleri var o apayrı bişey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt