GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
domaini taşıdılar o yüzdendir
1663781785080.png

Adanademiri de yenelim herkesi yenelim evet

Levent Tüzemen: "Türk Milli Takımı'nda oynamayı rüşvet olarak veremezsin. Benim bakış açım bu. Ferdi ve Emre Mor'a Milli Takım'ı seçersen Türk vatandaşı olursun diyorsun. Türkçe konuşmayan iki adama. İstiklal Marşı'nı elleri arkada dinliyorlar. Bir kişi de uyarmıyor." (A Spor)

Levent Tüzemen: "Türkçe konuşan, kendisi ve ailesi Türk olan bir adama "Kusura bakma sen Türkiye Milli Takımı'nı seçmedin. Yabancı sayılacaksın" diyorlar. Bu yasa kalkmalı. Milli Takım rüşvet konusu haline getirilebilir mi? Bunun alt metni rüşvettir." (A Spor)

Güzel noktaya değinmiş Levent Tüzemen, bu sezon için olmasın ama ileride yabancı kuralı kalksa bile bu kural değişmeli bence. Ya Mesut, gelirse İlkay gibilerde yabancı sayılmalı yada Yusuf gibilerde Türk olmalı bir zaman şeyi bana doğru gelmiyor. Bu sene için demiyorum bunu, bu sene yabancı olsun ama gelecekte yabancı sınırı kalksa bile bu kural değişmeli İlkay, Mesut, İnler gibilerinin yararlandığı haktan Yusuf belki ilerde Kenan Yıldız gibi gençlerde yararlanmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt