GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam Mertens Mata Yusuf gibi isimler varken Akbaba süre bile alamazdi bence. Bizim hücumda maksimum 1 Türk oynatmamiz lazım yoksa sıkıntı
Mata'ya gerek yoktu bence hücumda 1 yerli oynatacaksak biz bu yerlileri nerde kullanacağız? Bana bunu açıklayan yok, herkes kerem yerine rahisca yazıyor mertens yazıyor yusuf yazıyor ama berkan'i nerede kullanacağız

Boşverin Yusuf Demir'in lisansını felan da şu rezaleti konuşalım resmen yargıyı ele geçiriyorlar şimdi bunlar mahkemeden her istediği şeyi çıkarırlar. Ben bu tür şeylerin 59 öncesi mahalli ligleri Türkiye şampiyonluğuna katmak için hamleler olarak görüyorum.
Yalı çocuğu bu konuyu zamana yaydı basını da satın alarak kendi tarafına çekti, işi garantiye alıp yargıyı da kendi tarafına çekiyor

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mata'ya gerek yoktu bence hücumda 1 yerli oynatacaksak biz bu yerlileri nerde kullanacağız? Bana bunu açıklayan yok, herkes kerem yerine rahisca yazıyor mertens yazıyor yusuf yazıyor ama berkan'i nerede kullanacağız
Yunus Kerem Berkan Okan Abdülkerim Barış Alper Emin Hamza Kazimcan
Elinde 6 si iyi 3 u genç 9 Türk var. Çokta sıkıntı olacağını sanmıyorum. Akbaba bu rotasyonda gerçekten yer alamazdi. Düzgün oynasa okeyim ama ne oldu adama bu kadar düştü onuda anlamadım. İyi bir Emre Akbaba ya bende okeyim ama sorunda orda Galatasaray da iyi bir Emre Akbaba kimse goremedi. Hazırlık maçları haric.
Mata konusunda da ben öyle düşünmüyorum renktas. Mata kilit bir oyuncudur. Mertens ten formayı alırsa şaşırmam :) yada beraber oynayıp kilit açma anlamında iş bitirirlerse. Fiziği toparlandiktan sonra tekrar konuşuruz bunu Mata eski formunu yakalarsa çok klas oyuncudur normalde Türkiye ye gelmez bunlar kolay kolay :)
Mertens i de gömmüş olmiyim. Mertens de bana göre fiziken halen hazır değil. Topa vuruşları pas şiddetleri çok zayıf. Toparlaryinca oda farklı şeyler konuşulacagindan eminim

Edit: Sonradan gördüm. Hücumdaki tek yerli yunus olmalidir. Yunus halen potansiyelinin çok altında bence. Diğerleri Abdülkerim ve Okan bana göre. Bunu açıklamıştım zaten. Macburen Okan

Son düzenleme:
Rıdvan devre arasına kadar Rangers'ta şans bulamamaya devam ederse onu yoklamak lazım. PVA'nın bir şey oynadığı yok. Rıdvan hem genç hem yerli hem de o bölgeyi kotaracak bir oyuncu.

Rıdvan devre arasına kadar Rangers'ta şans bulamamaya devam ederse onu yoklamak lazım. PVA'nın bir şey oynadığı yok. Rıdvan hem genç hem yerli hem de o bölgeyi kotaracak bir oyuncu.

Kesinlikle fırsat bulursak ridvani zorlamak lazım..Sırf yerli olması da değil ben oyun tarzını da beğeniyorum..

Norveç Milli Takımı Omar'ı da çağırmış demin resmini gördüm.

Takımsız ve boşta olan adamı ne yapacaklar.

Sezon sonu kontratı bitiyor seneye tüm forvetler gidiyorken al koy 11'e 1-2 seneye sat 30'a.
Modeste denen 34'lük herifi oynatacaklarına bu çocuğu çok rahat oynatabilirlerdi. Modeste şimdiye kadar kocaman bir sıfır.

Haller hastalanınca panik olup Modeste'yi aldılar adam hiç uymuyor bunlara.

Ayrıca bize düşene kadar 25-30 takım sırada bekler bu çocuk için.

aaaah ahhh gençlere irileşsin diye testesteronu, büyüme hormonunu basıyorlar tabii.

zamanında dopingcinin kralı Lance Armstrong da testis kanseri olmuştu hatırlarsanız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt