Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
genel olarak konuştum reis. içinde gizli bir holigan yatıyorHangi pozisyon o ya hiç hatirlamadim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
genel olarak konuştum reis. içinde gizli bir holigan yatıyorHangi pozisyon o ya hiç hatirlamadim
Galatasarayliyiz biz holigan olacagiz. Birak bu objektifsarayligigenel olarak konuştum reis. içinde gizli bir holigan yatıyor
değilim reis. ara ara hakkaniyetli davranıyorum yoksa senden farkım yok çoğu zamanGalatasarayliyiz biz holigan olacagiz. Birak bu objektifsarayligi
değilim reis. ara ara hakkaniyetli davranıyorum yoksa senden farkım yok çoğu zaman
Başın sagolsun rengimNe maçı izleyebildim nede takip edebildim. Evladımı,kedimi kaybettim. İnsanlarla konuşuyorsun ya ne olacak bir kedi diyor. Ama bilmiyor ki çocuklarımdan ayırmadığımı.
EyvAllah kardeşim,sağolasın.
Başın sağolsun bro , kaç yaşındaydı ?EyvAllah kardeşim,sağolasın.
Ne maçı izleyebildim nede takip edebildim. Evladımı,kedimi kaybettim. İnsanlarla konuşuyorsun ya ne olacak bir kedi diyor. Ama bilmiyor ki çocuklarımdan ayırmadığımı.
Başınız sagolsun.Ne maçı izleyebildim nede takip edebildim. Evladımı,kedimi kaybettim. İnsanlarla konuşuyorsun ya ne olacak bir kedi diyor. Ama bilmiyor ki çocuklarımdan ayırmadığımı.

Epl ne zaman aldı kardeşMata büyük oyuncu. Valencia Chelsea ve Manchester United formasıyla EPL ve Şampiyonlar Ligi alması ve istikrarla oynaması. İspanya Milli Takımı ile Dünya Kupası alması bunlar az buz işler değil. Mertens ile çok iyi bir forma rekabeti olacak ve kazanan Galatasaray olacak.Ekli dosyayı görüntüle 179275
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne maçı izleyebildim nede takip edebildim. Evladımı,kedimi kaybettim. İnsanlarla konuşuyorsun ya ne olacak bir kedi diyor. Ama bilmiyor ki çocuklarımdan ayırmadığımı.