- 2 Temmuz 2011
- 138.056
- 58.894
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EyvAllah Ahmet kardeşim. Düşünmesen daha iyi.Basin sagolsun hocam bir kedi sahibi olarak
Ben de hatirliyorum ara ara o gun gelirse nolucak diye ama iste insanoglu anin tadini cikarmak zorundayiz bi yerde
Senin ben yalanına takır takır saydırayım hea.cebimde tlden başka para takımımda yerliden başka hoca istemem
katılıyorum serg hazırlık maçı olmalı, dünkü maç iyiydi. genç oyuncularıda görüyoruz iyi oluyor.bay geçtiğimiz haftada ikinci ligden bay geçen bi takımla maç yapalım derim @Furkan Korkmaz mantıksız mı sence abi?genclerbirliği bay geçiyomus mesela
Başiniz sagolsun rts. Bende de var 2kedi. Anliyorum seniNe maçı izleyebildim nede takip edebildim. Evladımı,kedimi kaybettim. İnsanlarla konuşuyorsun ya ne olacak bir kedi diyor. Ama bilmiyor ki çocuklarımdan ayırmadığımı.
Soyle hayvan gibi, hizli, kolay kolay yikilmayan, top ayagina gelince heyecan yapmayan, uzun boylu, bitirici bir forvet lazimdi bize
tammy abrahamSoyle hayvan gibi, hizli, kolay kolay yikilmayan, top ayagina gelince heyecan yapmayan, uzun boylu, bitirici bir forvet lazimdi bize
SeneyeSoyle hayvan gibi, hizli, kolay kolay yikilmayan, top ayagina gelince heyecan yapmayan, uzun boylu, bitirici bir forvet lazimdi bize