GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yangın yaparken de yedekti o adam zaten. Yedek olduğu için gelme durumu vardı.

Ha yangınlık bir adam değil o doğru.
Bende istemiştim açık söylemem gerekirse, sırf ligimize uygun profile benzediği için. Devre arası Sefer yerine böyle kuvvetli ama iş yapacak golcü çok iyi olur. Malum maç limiti var Seferin

seferoviç'e yapılan ayıp uzun zamandır görmemiştim. en son misimovic caruscaya yapılıodu böyle yamyamlıklarr
Hoca kadroda 3 santrafor istiyorum dedi röportajda. Performansını yükseltebilirse tekrardan süre bulabilir. Şuan için ıskartaya çıkarmalık bir durum yok ayıp da yok o yüzden(bence)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sene başında ilk 11 için yapılan bir forvet transferi olarak geldi Seferovic sadece sakatlık meselesine takıldık yoksa çoğu bu isme karşı çıkmadı, ama kadro öyle bir hale geldi ki şimdi Seferovic sonradan oyuna dahil olması bile çok zor

Seferovic normalde de bu kadar ağır miydi ya ? Benim en çok takildigim kısım hantalligi oldu.Tabi bir Boey beklemiyordum ama uzun zamandır daha hantal bir oyuncu görmedim acaba fiziksel sıkıntıları mi var ? Sırtı dönük oyunda da bana güçsüz geldi Gomisden daha cüsseli gibi ama onun kadar top alamıyor..

u 17 milli takımında 5 oyuncumuz var.efe akman,berat yılmaz,berk kızıldemir,kadir subaşı ve recep yalın dilek.ama ülkenin sag kanatta estirecek 2 en önemli yetenegi yok.sagbek arda hacısalihoglu ve halim ayaz.bu u17nin hocası kim?gerizekalı falan mı?

lanet gomis mi başlıcak 11'De yetoo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt