Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
nelsson'a ilk 2-3 maç fena sallamıştımİcardi'yi istemediğimi belirtmiş idim. Muhtemelen Nelson gibi utandıracak beni.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nelsson'a ilk 2-3 maç fena sallamıştımİcardi'yi istemediğimi belirtmiş idim. Muhtemelen Nelson gibi utandıracak beni.
Bende istemiştim açık söylemem gerekirse, sırf ligimize uygun profile benzediği için. Devre arası Sefer yerine böyle kuvvetli ama iş yapacak golcü çok iyi olur. Malum maç limiti var SeferinYangın yaparken de yedekti o adam zaten. Yedek olduğu için gelme durumu vardı.
Ha yangınlık bir adam değil o doğru.
Hoca kadroda 3 santrafor istiyorum dedi röportajda. Performansını yükseltebilirse tekrardan süre bulabilir. Şuan için ıskartaya çıkarmalık bir durum yok ayıp da yok o yüzden(bence)seferoviç'e yapılan ayıp uzun zamandır görmemiştim. en son misimovic caruscaya yapılıodu böyle yamyamlıklarr
bence ayıp gereksiz tahamülsüzlük. gomis attıgı gollerin kurbanı olduHoca kadroda 3 santrafor istiyorum dedi röportajda. Performansını yükseltebilirse tekrardan süre bulabilir. Şuan için ıskartaya çıkarmalık bir durum yok ayıp da yok o yüzden(bence)
ben teknik ekip ve yönetimi kastediyorsun sanmıştım. taraftar tahammülsüz her konuda maalesef(kendimi de dahil ediyorum)bence ayıp gereksiz tahamülsüzlük. gomis attıgı gollerin kurbanı oldu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sergio antrenmanda
Kamp kadrosu.Mac kadrosu mu 11 mi