Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Ben $ok![]()
Genelde izlerdin 2.lig, PAF, Bal ligi falan ondan dedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben $ok![]()
İzleyin, keyfiniz yerine gelsin.
Ne kadar itici bir arkadaş ya , gedsonu aldıklarında ağzının kulaklarında olup , sanki bjk tvde yorum yapıyormuş gibi sırıtması sebebiyle daha önceden ayar olduğum şahıs
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu manulular nasil saygi duyuyorlar mataya ya sirf onlarda degil tum ingilizler
Twde yorumlari okudum pl nin kucuk takimlarinda rahat oynardi yazmislar
Hepsi trnin icinden gececeginden emin
Galiba pekde bitik degil
Ben kendimide elestiriyorum cok onyargili davrandim sanirim fizik durumundan dolayi
Ama gozden kacirdigimiz Manunun klasmani ile kendimizi bir tutuyoruz onlarin fiziki beklentisi ile bizimki bir degil
Eger dedikleri gibi cikarsa next hagi transferi olur
Bence bu Yigit tek basina ugursuz bir herif degil. Yani elbette oyle ama siz bu herifi buraya tasiyarak katalizorluk ediyorsunuz. Sonra neden tum ugursuzluklar bizi buluyor. 10 saniyeligine guleceksiniz diye Cimbomumuzun gelecegini riske atiyosunuz. Bu inat herif de bir ters totem denemiyor bende soyle bi guc olacak heyy gidi heyy dunyayi kopegim yaparim be

Bi tane de benden gelsin o zaman
Bak sadece Yigit Karagoz Gscimbom 2018 diye arattim. Herif bu postu atiyor. Mac basliginda takmis Onyekuru'ya laf edip duruyor FT'nin prensi falan diye. Onyekuru o sezon 14 gol 5 asist yapiyor sampiyonlukta aslan payi Onyekuru'nunOnyekuru overrated

Mata'daki soru işareti yaz aylarını nasıl geçirdi?Bu manulular nasil saygi duyuyorlar mataya ya sirf onlarda degil tum ingilizler
Twde yorumlari okudum pl nin kucuk takimlarinda rahat oynardi yazmislar
Hepsi trnin icinden gececeginden emin
Galiba pekde bitik degil
Ben kendimide elestiriyorum cok onyargili davrandim sanirim fizik durumundan dolayi
Ama gozden kacirdigimiz Manunun klasmani ile kendimizi bir tutuyoruz onlarin fiziki beklentisi ile bizimki bir degil
Eger dedikleri gibi cikarsa next hagi transferi olur
acil özelmsj
Tarafima iletilmis bir mesaj bulunmamaktadirderingsc uyelerı msj kutularını kontrol etsin
deringsc uyelerı msj kutularını kontrol etsin