GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar itici bir arkadaş ya , gedsonu aldıklarında ağzının kulaklarında olup , sanki bjk tvde yorum yapıyormuş gibi sırıtması sebebiyle daha önceden ayar olduğum şahıs

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Canli izledim yayini, cok guzel konustu Murat Baskan. Biz onu, o da bizi sever. Dobra adam ne olursa olsun. Guzelde ayar vermis. Gecen de Nevzat'a vermisti benzerini :)

Son düzenleme:
Bu manulular nasil saygi duyuyorlar mataya ya sirf onlarda degil tum ingilizler

Twde yorumlari okudum pl nin kucuk takimlarinda rahat oynardi yazmislar

Hepsi trnin icinden gececeginden emin

Galiba pekde bitik degil

Ben kendimide elestiriyorum cok onyargili davrandim sanirim fizik durumundan dolayi

Ama gozden kacirdigimiz Manunun klasmani ile kendimizi bir tutuyoruz onlarin fiziki beklentisi ile bizimki bir degil

Eger dedikleri gibi cikarsa next hagi transferi olur

Galiba pekde bitik degil

Ben kendimide elestiriyorum cok onyargili davrandim sanirim fizik durumundan dolayi

Ama gozden kacirdigimiz Manunun klasmani ile kendimizi bir tutuyoruz onlarin fiziki beklentisi ile bizimki bir degil

Simdi ben cok canli bir oyuncu beklemiyorum. Mata zaten yapisi geregide ucan kacan bir stilde degildi hicbir zaman. Topu kosturan tipte bir oyuncu zekasiyla oynuyor ki bu bizde hala ve hala eksik olan sey. Ustune, eldeki potansiyelli genc oyunculara (Kerem-Yunus-Yusuf-Berkan vs..) ornek olsa, onlara azicik bulastirsa bazi dogrulari bu bile yeter. Bence baya ince isler yapacak. Zaman gosterecek.

Bence bu Yigit tek basina ugursuz bir herif degil. Yani elbette oyle ama siz bu herifi buraya tasiyarak katalizorluk ediyorsunuz. Sonra neden tum ugursuzluklar bizi buluyor. 10 saniyeligine guleceksiniz diye Cimbomumuzun gelecegini riske atiyosunuz. Bu inat herif de bir ters totem denemiyor bende soyle bi guc olacak heyy gidi heyy dunyayi kopegim yaparim be
:crushed:

E.Timur icin yapilan son yakistirma :)

1662681316374.webp

Galiba pekde bitik degil

Mata'daki soru işareti yaz aylarını nasıl geçirdi?

Çok dikkatimi çekti Yusuf Demir'in üst fiziği baya sağlam duruyo denge açısından çok değerli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt