GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam Katar ile WC şampiyonluğu deneyecek.

Benim de kendime göre rüyalarım, hülyalarım var.

Okan hocamız Eski İnter oyuncusu. Montella hoca Eski Roma oyuncusu. Bugün hem Adana Demirspor-Galatasaray hem de İnter-Roma maçı var :) Harika tesadüf İtalyada Roma alabilir ve Montellayı teselli edebilir tabi ona lafım yok.
InCollage_20221001_150120694.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sol beke Kazımcan mı geçer Berkan'dan sol bek mi çıkartırlar, Okan hoca kendisi mi oynar orada bilmiyorum ama en kısa sürede orayı yerli yapmak zorundayız. Orayı yerli yapıp kanatlarda yabancı kullanmamız gerekiyor.

Bizim en büyük sorunumuz kanat.

Kanat kanat kanat.

Yunus ve Kerem bal yapmayan arı misali. Dakika 20 olduğunda Kerem 6 top kaybı yapmıştı.

Sol beki yedek yapıp Mertensi sola çekmeli.

Torreira Oliveira
Yunus Mata Mertens
İcardi

olmalı.

fenerin topçusu Valencia 5 maçta bizim tüm takımın 8 haftada attığı kadar gol attı.

Gol yükünü çekecek santraforumuz yok
Takımı oynatacak santraforumuz yok
Ön alan presini koordine edecek stoperlere nefes aldırmayacak santraforumuz yok

Nicelik olarak sayı artmış olabilir ama nitelik olarak yine umduğumuzu bulamadık.

bizim hücumcular ya yasli, ya formsuz, ya da yetersiz

en azindan kale, defans ve defansif orta sahalar iyi, bu yüzden gol yemiyoruz

ama gol de atamiyoruz

tabi 4-5 oyuncu yeni gelmiş,yeterince şans bulamamış.bunları da hesaba katmak gerek yorum yaparken.yusuf demir,rashica,icardi.mata daha hazır değil.mertensi doğru kullanamıyosun haftalardır.5 hafta defansif oynadı adam.mata ile tam uyum yakalarken oyundan alıyosun falan.problem hocada ve yunusla keremde

tabi 4-5 oyuncu yeni gelmiş,yeterince şans bulamamış.bunları da hesaba katmak gerek yorum yaparken.yusuf demir,rashica,icardi.mata daha hazır değil.mertensi doğru kullanamıyosun haftalardır.5 hafta defansif oynadı adam.mata ile tam uyum yakalarken oyundan alıyosun falan.problem hocada ve yunusla keremde
bu takımda büyü var

Yalnız bu Rakitskiy yerine oynayan Semih Güler süper maç çıkardı yav en iyisiydi Adana'nın. Tertemiz oynadı. Bize faydası olsa şaşardım zaten o Rakitskiy'nin yediği kırmızının.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt