Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.729
- 76.885
- 4.218
Mağlup olsak istifalar isteniyordu.Sanki mağlup olduk yav. Olumsuzluğu anlamakta zorlanıyorum.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mağlup olsak istifalar isteniyordu.Sanki mağlup olduk yav. Olumsuzluğu anlamakta zorlanıyorum.

Macin 5.dakikasinda okan hocanin gs hocasi olup olmadigi tartisilmaya baslanmjstiMağlup olsak istifalar isteniyordu.![]()
O kadar erken mi başladı.Macin 5.dakikasinda okan hocanin gs hocasi olup olmadigi tartisilmaya baslanmjsti

Sol beke geçsin biri yerli Orta saha bozulmasinBerkani ilk 11e kazandırmak = Keremi yedeğe çekebilmek.
riera lubijana klasiği galibiyet

Sol beke geçsin biri yerli Orta saha bozulmasin
Nelson anca sezon sonu satilirya da nelson satılırsa çağları alıp savunmayi abdul-caglar yapmak. onu isteyen olur gerçi
Hücumda değişiklikleri yapsın önce bence de yaparız.İyi futbol oynuyoruz 3. bölgede pas ve şut konusunda doğruları yapınca bu takım 10 maçta 28 puan civarı kazanır durdurulamaz bir şeye dönüşürüz.
Bence sorun çok büyük değil çözülür asıl çözülemeyecek olan kötü futbol olurdu neyse ki o da yok Giresun maçı hariç oynanan tüm maçlardan memnunum o da hata yapmasak en kötü 1 puan daha alırdık sezon başı 8 maçta 17 puan'a da tamam derdim muhtemelen çoğumuzda tamam derdi bundan sonrası daha da iyiye gidecektir şu zorlu fikstürü bir atlatalım en azından takıma kolay bir rakip gelsin skorları alınca belki daha iyi hale gelir.Hücumda değişiklikleri yapsın önce bence de yaparız.
kerem ve yunustan kurtulursan direk şampiyonsunİyi futbol oynuyoruz 3. bölgede pas ve şut konusunda doğruları yapınca bu takım 10 maçta 28 puan civarı kazanır durdurulamaz bir şeye dönüşürüz.
hamza da olur,baran daBerkani ilk 11e kazandırmak = Keremi yedeğe çekebilmek.
Bence doğru oyunu çözmeliler içe kat etmeye değil çizgiyi zorlamalılar çok fazla merkeze geliyorlar iyi yaptıkları işlerde çizgiye iniyorlardı bu sezon beklentilerin altında kaldılar umarım daha basit oynarlar muhtemelen Kerem formayı Barış Alper'e kaybedecek gibi gözüküyor.kerem ve yunustan kurtulursan direk şampiyonsun