GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sence dunyada hicbi takim atlamazken biz niye icardiye yogunlastik bu kadar?
a) akillanmamak
b) sova kacmak
c) diger (yorum belirtmek zorunludur)

Hakikaten sadece 750 bin Euro ile bu iş bittiyse yönetime de birşey diyemem mali yönü çok uygun ..
Ama bu yaz uyguladığımız transfer politikasının çok dışında bir hamle oldu biraz şova kaçtılar

Ayrıca Raşit pure kanat oyuncusu ama Yusuf daha on numara gibi bence. İçeri kat ederek adam eksilterek gitmeyi seviyor aynı Yunus gibi. Kanatta çok verim alabileceğimizi düşünmüyorum Yusuf'tan.
bu tür adamları taç çizgisine yakın topla buluşturmaktansa bekle stoper arasına sokup oralarda buluşturmak şart, bunu yapamayınca verimleri minimuma düşüyor bi de bunun üstüne tercih hataları gelince ligin en etkisiz kanat oyununa sahip oluyoruz

Galatasaray bu oyuncuları kazanmak için daha ne yapmalı üstat? Maaşlarinda iyileştirme konuşuluyor. Kötü oynamalarına rağmen kenara alınmıyorlar. Herkes kesiliyor bunlar hala oynuyor Gs daha ne yapsın? Biraz da onların çaba göstermesi gerekmez mi
Sen de haklısın o da haklı bu nası iş olum biri çıkarsın bizi bu cendereden

Önümüzdeki senenin transferlerinden ziyade devre arasına odaklanalım derim. Devre arasında sınırı kaldırtabilirsek çok iyi iş yapmış oluruz ki bence mümkün, daha öncesinde gevşetildiği olmuştu (14'ten 16'ya çıkmıştı).

Şayet kalkmayacaksa ve bu iş sezon sonuna kalacaksa, devre arası kulübünde şans bulamayan bir Türk oyuncuyu kiralık getirmek elimizi çok rahatlatır. Gözüme kestirdiğim isimler Emre Can, Çağlar, Müldür, Rıdvan ve Deniz Undav.

Önümüzdeki senenin transferlerinden ziyade devre arasına odaklanalım derim. Devre arasında sınırı kaldırtabilirsek çok iyi iş yapmış oluruz ki bence mümkün, daha öncesinde gevşetildiği olmuştu (14'ten 16'ya çıkmıştı).

Şayet kalkmayacaksa ve bu iş sezon sonuna kalacaksa, devre arası kulübünde şans bulamayan bir Türk oyuncuyu kiralık getirmek elimizi çok rahatlatır. Gözüme kestirdiğim isimler Emre Can, Çağlar, Müldür, Rıdvan ve Deniz Undav.
Rıdvan tjk ya gelir gelirse geçelim

Temenni olarak yazmıyorum ama bence şöyle bir planlama olacak devre arasında..

Rashica ve sefer gider İcardiden de çok verim alamayıp 1 forvet ararız diye düşünüyorum.. Mata ve Yusuf 10 numara olur yeni forvet gelir kanat rotasyonu da mertens-kerem-yunus-bay şeklinde olur..
Benim devre arası en çok istediğim isim 6 ay kiralık Rıdvan yılmaz neredeyse hiç şans bulamıyor elimizi epey rahatlatır..
İlk 7 hafta hiç oynamamış bir İcardi var bir de dünya kupası arası olacak adamı asla gömmek istemiyorum ama olacaklar da az buçuk belli ..İzin zamanı niye gittin diye kizamazsin kimseye de adam zaten yaz ayını belirsizliklerle geçirdi bize fayda sağlamak amacında olsa ekstra birşeyler yapip o farkı kapatmaya çalışırdı diye düşünüyorum...
Yine de bir izleyip görmek lazım
Bu kanat rotasyonu şimdikinden daha kötü her türlü kanat lazım olcak bize

Hmm öyle olsa bile 2 sol bekleri var salarlar mı
Kendi bütçeleri düşünülünce ciddi yatırım yaptılar ve şimdilik fırsat vermiyorlar. Düzenli oynaması onların da lehine olur. Tabii yavaş yavaş 11'e sokmayı düşünüyorlarsa başka.

Kendi bütçeleri düşünülünce ciddi yatırım yaptılar ve şimdilik fırsat vermiyorlar. Düzenli oynaması onların da lehine olur. Tabii yavaş yavaş 11'e sokmayı düşünüyorlarsa başka.
Tabi o da bi seçenek ama nelssonu satabilirsek eğer keşke çağları alma imkanınız olsa

transfer döneminde bir yerliyi gerekirse yüksek maaş, bonservis vererek alalım diyenler vardı. geldiğimiz noktada devreye kadar böyle gidip istemesek de öyle yapacağız belki de.

isimler çıkınca bu adam için değmez diye düşünüyoruz belki ama totalde takımın eli ayağı bağlanıyor gördüğümüz üzere.
sahaya atılacak yerli sadece kendisinden ibaret değil. bir yabancıya da yer açtığı için iki oyuncu değerinde adeta.

Yabancı sınırı kadar çağdışı çok az şey var futbolda. Ulan zaten ligin kalitesiz. Kaliteyi arttıracak şeyde rekabet. Sen sınır koyduğunda rotasyondan girecek çapta olan Türk futbolcun kendini banko görüp ben yıldız oldum değişilmezim diyor.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Yabancı sınırı kadar çağdışı çok az şey var futbolda. Ulan zaten ligin kalitesiz. Kaliteyi arttıracak şeyde rekabet. Sen sınır koyduğunda rotasyondan girecek çapta olan Türk futbolcun kendini banko görüp ben yıldız oldum değişilmezim diyor.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Seneye de kaldırılmazsa bu saçma sınırlama Türk futbolu olarak iyice iflasımızı açıklarız. Zaten klüp düzeyinde hiçbir Avrupa başarımız kalmadığı gibi Milli takımlar düzeyinde de çöküşümüz devam ediyor. Bu garip sınırlama devam ettiği sürece düşmeye mecburuz.

Ulan biz mecbur muyuz Berkan oynasın mı, Kazımcan sol bek olur mu Okan kalede batırır mı diye kafa yormaya? Kerem ve Yunus ne olursa olsun ilk 11 oynayacak böyle giderse biz mecbur muyuz bunu izlemeye?

Bu kanat rotasyonu şimdikinden daha kötü her türlü kanat lazım olcak bize

Cengizi alabilirsek alalım o olmayacagina göre oynatamayacagimiz bir kanadin peşinden koşmak gereksiz olur..
Şimdikinden neden daha kötü onu da anlamadım rashicanin daha hicbirseyini göremedik bile onun haricinde aynı adamlar zaten raschica kötü anlamında demiyorum ama oynatma ihtimalimiz pek yok maalesef..
Keremle yunus mutlaka toparlayacaktir bir yerden sonra hep böyle oynamazlar..Yunus skor yapamasa da son 2 maça kadar bence gayet faydaliydi skor yapmaya başlayınca özgüveni yerine gelir bence asıl sıkıntılı olan kerem gibi geçen sene takımın en göze çarpan topcusuydu oyununu bu sezon biraz olgunlastirmasini beklerdim ..

Seneye de kaldırılmazsa bu saçma sınırlama Türk futbolu olarak iyice iflasımızı açıklarız. Zaten klüp düzeyinde hiçbir Avrupa başarımız kalmadığı gibi Milli takımlar düzeyinde de çöküşümüz devam ediyor. Bu garip sınırlama devam ettiği sürece düşmeye mecburuz.

Ulan biz mecbur muyuz Berkan oynasın mı, Kazımcan sol bek olur mu Okan kalede batırır mı diye kafa yormaya? Kerem ve Yunus ne olursa olsun ilk 11 oynayacak böyle giderse biz mecbur muyuz bunu izlemeye?
sınır varken daha iyiydik bence. yabancı serbestliği kulüpleri ekonomik olarak daha kötü etkiliyor ve serbestlik varken de arşa çıkmadı hiçbirimiz. mal mal yabancilari euro ile oynatmaktansa mal mal yerlileri tl ile tercih ediyorum en azindan anadolu takimlarini ekarte edip buyukler olarak avrupada puan kasabiliriz. artisiz bi sinirlamaya evet diyorum. milli takim olayi da hikaye

sınır varken daha iyiydik bence. yabancı serbestliği kulüpleri ekonomik olarak daha kötü etkiliyor ve serbestlik varken de arşa çıkmadı hiçbirimiz. mal mal yabancilari euro ile oynatmaktansa mal mal yerlileri tl ile tercih ediyorum en azindan anadolu takimlarini ekarte edip buyukler olarak avrupada puan kasabiliriz. artisiz bi sinirlamaya evet diyorum. milli takim olayi da hikaye
Kadroya en fazla şu kadar yabancı katabilirsin şeklinde bir sınırlama olabilir buna kesinlikle karşı çıkmıyorum ama sahadaki oynayan oyuncuya yerli veya yabancı diye ayrım yapmak çok saçma geliyor bana

Gerekirse 12-13 tane yabancı yazma hakkımız olsun kadroya ama sahaya çıkan oyunculara karışmamak lazım.

Cengizi alabilirsek alalım o olmayacagina göre oynatamayacagimiz bir kanadin peşinden koşmak gereksiz olur..
Şimdikinden neden daha kötü onu da anlamadım rashicanin daha hicbirseyini göremedik bile onun haricinde aynı adamlar zaten raschica kötü anlamında demiyorum ama oynatma ihtimalimiz pek yok maalesef..
Keremle yunus mutlaka toparlayacaktir bir yerden sonra hep böyle oynamazlar..Yunus skor yapamasa da son 2 maça kadar bence gayet faydaliydi skor yapmaya başlayınca özgüveni yerine gelir bence asıl sıkıntılı olan kerem gibi geçen sene takımın en göze çarpan topcusuydu oyununu bu sezon biraz olgunlastirmasini beklerdim ..
Esas sıkıntı yunusta değil zaten öbüründe

Hücumdan 2 oyuncu eksiliyo sonuçta raşit ve sefer giderse orayı doldurmamız daha mantıklı olur mertensin de kanat oynayabilceğini düşünmüyorum

Yunus hadi yine top tutabiliyor, zaman zaman adam eksiltebiliyor. Kerem'e atılan bütün toplar duvara çarpıp dönüyor gibi. First touch sıfır. Acil toparlanmali.
Abi malesef toparlanacak özellik değil bu. Adam tahta bacak bari tut yanındakine ver koş. Onyekuruda da böyleydi. Toplu oyuna sokmuyorduk koşu atıyordu en fazla iki kere dokunuyordu topa. Kerem de o modelde oynamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt