Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.730
- 9.095
- 2.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem Aktürkoğlu: 20
Yunus Akgün: 14Ounas değilde berghuis lazımdıGhezzalin 20 dakkikada naptigini derbyde gorduk
En buyuk hatamiz, playmaker kanat almamamiz transfer doneminde.
Kerem, Yunus, hepsi kanat-forvet.
topu saklayan, guzel orta acmaya bilen, kanat oyuncusuna hasret kaldik
Adam Ounas cuk diye bu sistemi otururdu
yav teakam bırak kolpayı geçen sene ghezzalı tjk ya kitledik diyodun biz ucuza rumen messi alalım diyodun herif şu an türkiye 3. ligi ayarında bir kulüpte forma bulamıyo yav ne analtıyon senGhezzalin 20 dakkikada naptigini derbyde gorduk
En buyuk hatamiz, playmaker kanat almamamiz transfer doneminde.
Kerem, Yunus, hepsi kanat-forvet.
topu saklayan, guzel orta acmaya bilen, kanat oyuncusuna hasret kaldik
Adam Ounas cuk diye bu sistemi otururdu
yav teakam bırak kolpayı geçen sene ghezzalı tjk ya kitledik diyodun biz ucuza rumen messi alalım diyodun herif şu an türkiye 3. ligi ayarında bir kulüpte forma bulamıyo yav ne analtıyon sen
Ounas değilde berghuis lazımdı
Gelmedi kahpe
kuzeyli sogukkanliligi var adanada oyleydi sakin duruyo ama bizim seviyeler icin iyi oyuncu.Bu arada tayyip talhayi detaylıca izleyen var mı ? Ben dün beğendim Adana'da falan pek dikkatimi çekmemişti derbideki gibi oynarsa epey katkı sağlar..
Bu arada tayyip talhayi detaylıca izleyen var mı ? Ben dün beğendim Adana'da falan pek dikkatimi çekmemişti derbideki gibi oynarsa epey katkı sağlar..
Okan Buruk öncelikle bu ikiliyi kazanması gerekiyor. Gerekirse tamamen oyun içindeki rollerini değiştirsin, eğer kendilerine verilen rolleri yerine getiremiyorlarsa formayı bırakıp kenara gelsinler ama bu ikili böyle devam etmemeliAdana Demirspor karşılaşmasında Galatasaray'da en çok top kaybedenler:
Kerem Aktürkoğlu: 20
Yunus Akgün: 14
NE2213 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi