- 26 Eylül 2012
- 121.943
- 72.406
- 5.068
Kerem ve Yunus'u yetersiz bulup bu ikisinden daha kötü olan Halil'i istemek de güzel fikirmiş cidden.Devre arasında halil akbunara teklif yapacakmışız. Sarı kırmızıda gördüm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem ve Yunus'u yetersiz bulup bu ikisinden daha kötü olan Halil'i istemek de güzel fikirmiş cidden.Devre arasında halil akbunara teklif yapacakmışız. Sarı kırmızıda gördüm.
Omara taylana luyiye teklif olduğuna inandınmı gerçekten şüko
Kamil twit kaynak göstermişsin orda luyiye teklif gelmiş yazıyor burdan yola çıkıp ilerdede gelir,gelebilire getiriyosun konuyuLuyi için konuşuyorum yeğenim. turkce yok mu sende jajaja
Kamil twit kaynak göstermişsin orda luyiye teklif gelmiş yazıyor burdan yola çıkıp ilerdede gelir,gelebilire getiriyosun konuyu
Aynı twitte omarla taylanada teklif var diyor bende buna inandınmıda bu twiti ciddiye alıyorsun diy
bl pl l1 sa falan hikaye, şu ligin random bi maçının verdiği keyfi city, psg,napoli hariç hiçbi takım vermiyor büyüklerden![]()
iste futbol
Dortmund mantıklı geliyor kulağa aslında, net bir şekilde sağ bek ihtiyaçları var.Sacha Boey'i Dortmund da istiyormuş. Rogon ile Dortmund arasında iyi bir ilişki varmış. Dortmund bu ilişkiyi kullanmak istiyor tarzı haberler var. İnşallah oyuncunun akli çelmezler. Ucuz bir fiyata kaptirmayalim. En az en az en az 15 milyon eurodan aşağı gitmemeli. Hele 10 milyonun altına satılması çok büyük bir basiretsizlik olur.
Dortmund mantıklı geliyor kulağa aslında, net bir şekilde sağ bek ihtiyaçları var.
Ellerinde tatmin edici bir performans sergilemeyen Meunier var bir de devşirme bek Wolf var, ha bir de altyapıdan çıktığı için kadroda tutulan Passlack var. Üçü de iyi değil bu pozisyonda. Hatta Bayern maçında sağ bekte stoper Süle'yi oynattılar Meunier sakat Wolf hazır olmadığı ve Passlack yetersiz olduğu için.
Boey bizde gösterdiği performansı Dortmund'da gösterse minimum 40 Milyona transfer yapar zaten.
Kışın çıkmaz da yazın çıkabilir, Bellingham'e kesin gidici gözüyle bakıyorum ben.Dortmunddan fazla para çıkmaz gibi geliyor bana.
Kışın çıkmaz da yazın çıkabilir, Bellingham'e kesin gidici gözüyle bakıyorum ben.
Ama Türkiye olduğu için herkesin cebinde akrep oluyor, en düşük paraya almaya çalışıyorlar oyuncuları. En iyi oyuncumuz dediğimiz Marcao'yu zar zor 13'e satabildi yönetim.
hakan baltanın oğlunun oynadığı yaş kategorisinde ortasahada bi tane ERDEM diye çocuk var. nasıl topçu?ali turapı boey sonrası sagbeke monte etmeli hemen.daha arda hacısalıhoglu var.arkası geliyi
hakan baltanın oğlunun oynadığı yaş kategorisinde ortasahada bi tane ERDEM diye çocuk var. nasıl topçu?

Insallah dogrudur bu haber.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi