GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 Ekim itibariyle, bu kadar zor takımlar ve deplasman fikstürüne, rakiplerimizin ise neredeyse iki haftada bir iki hafta içeride zayıf takımlar ile oynamalarına rağmen, kalan tüm maçlarımızı kazandığımız taktirde şampiyon olacağımız matematiğe eristik.

Bildiğin şu durumu 5 hafta daha koruyabilirsek, iddia GS şampiyonluğuna 1.05 falan verir.

Luyi için konuşuyorum yeğenim. turkce yok mu sende jajaja
Kamil twit kaynak göstermişsin orda luyiye teklif gelmiş yazıyor burdan yola çıkıp ilerdede gelir,gelebilire getiriyosun konuyu

Aynı twitte omarla taylanada teklif var diyor bende buna inandınmıda bu twiti ciddiye alıyorsun diyorum

Sacha Boey'i Dortmund da istiyormuş. Rogon ile Dortmund arasında iyi bir ilişki varmış. Dortmund bu ilişkiyi kullanmak istiyor tarzı haberler var. İnşallah oyuncunun akli çelmezler. Ucuz bir fiyata kaptirmayalim. En az en az en az 15 milyon eurodan aşağı gitmemeli. Hele 10 milyonun altına satılması çok büyük bir basiretsizlik olur.

Kamil twit kaynak göstermişsin orda luyiye teklif gelmiş yazıyor burdan yola çıkıp ilerdede gelir,gelebilire getiriyosun konuyu

Aynı twitte omarla taylanada teklif var diyor bende buna inandınmıda bu twiti ciddiye alıyorsun diy

teklif varsa satılsın diyorum rns bı okuduğunu anlamaya çalışın msj görünce hop diye kafa ütülemeyin lütfen

o kişi yazdiktan sonra konu açıldı yoksa durduk yere niye luyiden bahsedelim.

3szIJpS.png

iste futbol

Sacha Boey'i Dortmund da istiyormuş. Rogon ile Dortmund arasında iyi bir ilişki varmış. Dortmund bu ilişkiyi kullanmak istiyor tarzı haberler var. İnşallah oyuncunun akli çelmezler. Ucuz bir fiyata kaptirmayalim. En az en az en az 15 milyon eurodan aşağı gitmemeli. Hele 10 milyonun altına satılması çok büyük bir basiretsizlik olur.
Dortmund mantıklı geliyor kulağa aslında, net bir şekilde sağ bek ihtiyaçları var.

Ellerinde tatmin edici bir performans sergilemeyen Meunier var bir de devşirme bek Wolf var, ha bir de altyapıdan çıktığı için kadroda tutulan Passlack var. Üçü de iyi değil bu pozisyonda. Hatta Bayern maçında sağ bekte stoper Süle'yi oynattılar Meunier sakat Wolf hazır olmadığı ve Passlack yetersiz olduğu için.

Boey bizde gösterdiği performansı Dortmund'da gösterse minimum 40 Milyona transfer yapar zaten.

Dortmund mantıklı geliyor kulağa aslında, net bir şekilde sağ bek ihtiyaçları var.

Ellerinde tatmin edici bir performans sergilemeyen Meunier var bir de devşirme bek Wolf var, ha bir de altyapıdan çıktığı için kadroda tutulan Passlack var. Üçü de iyi değil bu pozisyonda. Hatta Bayern maçında sağ bekte stoper Süle'yi oynattılar Meunier sakat Wolf hazır olmadığı ve Passlack yetersiz olduğu için.

Boey bizde gösterdiği performansı Dortmund'da gösterse minimum 40 Milyona transfer yapar zaten.

Dortmunddan fazla para çıkmaz gibi geliyor bana.

Dortmunddan fazla para çıkmaz gibi geliyor bana.
Kışın çıkmaz da yazın çıkabilir, Bellingham'e kesin gidici gözüyle bakıyorum ben.

Ama Türkiye olduğu için herkesin cebinde akrep oluyor, en düşük paraya almaya çalışıyorlar oyuncuları. En iyi oyuncumuz dediğimiz Marcao'yu zar zor 13'e satabildi yönetim.

Kışın çıkmaz da yazın çıkabilir, Bellingham'e kesin gidici gözüyle bakıyorum ben.

Ama Türkiye olduğu için herkesin cebinde akrep oluyor, en düşük paraya almaya çalışıyorlar oyuncuları. En iyi oyuncumuz dediğimiz Marcao'yu zar zor 13'e satabildi yönetim.

Bize karşı böyle bir algı var sanırım. Biz iyi fiyatlara satamiyoruz. Bizi gören düşük fiyat çekiyor Trabzon ve fener iyi yapıyor bu işleri.

O değilde Morutan ve Cicauldau elde kaldı. Kelepire satacağız gibi

Bu boey'in maaşını falan günü gününe yatırın, çok dikkatli olmak lazım. rogon hıyarı bize kazık atabilir hiç güven olmaz

ali turapı boey sonrası sagbeke monte etmeli hemen.daha arda hacısalıhoglu var.arkası geliyi

Ahh ki ne ahh.. Adana'yi yenip en azindan Giresun'a yenilmeseydik, rahatca liderdik be :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt