GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ stoper boey denenemez mi, hep aklımda 3lü savunmanın sağı boey var. Arkaya atılan her topu toplar ama stoepr olmak için de fazlasıyla dengesiz gibi duruyor. Trde denenebilir gibi bir hamle sanki
Olur bence de orada oynamayı sorun etmezse. Yabancı sınırı için öyle yazdım. Üçlü oynarsak sol kanat bekte Kazımcan sırıtmayabilir onu geliştirecek bir hocayla. İleri Yunus ya da Kerem'den biri de monte edilebilir yine futbol öğretilerek.

Olur bence de orada oynamayı sorun etmezse. Yabancı sınırı için öyle yazdım. Üçlü oynarsak sol kanat bekte Kazımcan sırıtmayabilir onu geliştirecek bir hocayla. İleri Yunus ya da Kerem'den biri de monte edilebilir yine futbol öğretilerek.
Elimizde icardi yerine umut olsaydı keşke, yabancı sınırı herşeyi bozuyor resmen. Umut-abdul-yunus/kerem fazlasıyla yeterdi kuralı sağlamak için, büyük hata ettik gibi gözüküyor. Yabancı sokmak için 3 tane değişiklik yapıyoz saçma sapan işler, böyle kuralın..

Elimizde icardi yerine umut olsaydı keşke, yabancı sınırı herşeyi bozuyor resmen. Umut-abdul-yunus/kerem fazlasıyla yeterdi kuralı sağlamak için, büyük hata ettik gibi gözüküyor. Yabancı sokmak için 3 tane değişiklik yapıyoz saçma sapan işler, böyle kuralın..
Ya Umut da yetersiz Trabzon'un oyunu aksıyor adam girince. İşin doğrusu tüm lobiciliği devre arası sınırı kaldırma yönünde yapıp devre arasında son kurşunu atmalıyız. Agresif büyüme politikası açısından bu sene bir şekilde CL elemesine gitmemiz şart yoksa geri kalacağız bayağı, bütçe dar olacak iki sene projeler bitene kadar.

Trabzon'un bir kaç maçını 90 dakika izledim Umut oyundayken topa sahip olmakta malesef zorlanıyorlar, ayakları çok iyi değil. Dar alanda oynama yeteneği, oyun görüşü vs bizim takımda sırıtır. Tek avantajı Türk statüsünde olması. Yani Umut bizde olsa bir kaç maç ilk 11 oynasa Gomis,Sefer alternatifleri konuşulur o yüzden elimizi rahatlatacak bir hamle değil malesef. Bizim oyunu 60-70 dakika domine etmemiz lazım bir şekilde.Oyunu domine etmen için tempo yapman şart. Elimizde çok teknik klas oyuncular var ama bu oyuncular maçın bazı anlarında öyle hatalar yapıyorlar ki orada maç kopuyor takım oyundan düşüyor. Mesela Kayserispor maçında yediğimiz ilk gole bakın. Top bizim yarı sahaya düşüyor topa en yakın oyuncu Mata, 3 metre arkasından Campanharo geliyor ve sahipsiz topu takımına kazandırıyor. Daha diri bir takım olmak istiyorsak Mertens,Mata,Icardi,Yunus 4 lüsü bir arada oynamamalı.

4-2-3-1 sevdasından vazgeçmemiz gerekiyor. Elinde Torreira varsa tek ön liberolu sistemle oynarsın. Bizim takım için en uygun sistem 4-3-3 olduğunu düşünüyorum.

Bu takımın NEDEN kaç senedir adam gibi oyun mantalitesi yok?!

Bu takım sorunları NEDEN sürekli transfer yaparak çözülmeye çalışılıyor?!

Bu takımın yöneticileri NEDEN sürekli karınlarından konuşuyorlar?!

dün batshuayinin attığı gol hem ofsayt hem de taban, adamlar ikisini de es geçiyor. ofsaytı pasif diye(topun düştüğü yer 1 mt arkası pasif masif olmaz bu pozisyonda, defansın dengesini direkt bozuyor herif) geçiştiriyolar, tabanı ne diye ört bas ettiler acaba.

hedef 23 de bu futbolla artık hedef 2023-2024 sezonuna kaldı.

olmuyor gerçekten sorun nerede az çok düşününce anlayabiliyorum. hep sorunu kadroda arıyorum belki de artık böyle düşünmeyi bırakmalıyız. fatih hocanın (fatih hoca geri dönsün draması yapmıyorum) yetersiz kadrolarla bizi kaç kere şampiyon yaptıgını da biliyorum.

özet: birşeyde sorun ararken sorunu kadroda aramaktansa belki de teknik direktörde aramalıyız.

Soy adımı Volz yapar misiniz (troll degildir) @Alper Altun

f3086ee6-8c01-4c55-92d9-0eb80ffbcbb9_text.gif

hedef 23 de bu futbolla artık hedef 2023-2024 sezonuna kaldı.

olmuyor gerçekten sorun nerede az çok düşününce anlayabiliyorum. hep sorunu kadroda arıyorum belki de artık böyle düşünmeyi bırakmalıyız. fatih hocanın (fatih hoca geri dönsün draması yapmıyorum) yetersiz kadrolarla bizi kaç kere şampiyon yaptıgını da biliyorum.

özet: birşeyde sorun ararken sorunu kadroda aramaktansa belki de teknik direktörde aramalıyız.
ft hangi yetersiz kadroyla sampiyon yapti bizi merak ettim sadece 1 tanesini soyler misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt