Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 27.947
- 11.762
- 1.993
Bu ligde sergen kollarını açarak şampiyon oldu ağlamayana meme yok diyor herifler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu yapmazsan seni parçalarlar. İtiraz mitiraz etmiyor bizimkiler kabullenip geçiyorlar yat kalkma kardeşim hakemle savaş sahayı terk etmekle tehdit et bu kadar mi hirs yoksunu oyuncuları topladık yaa.
sakin beyler herşey falcı ablamızın dediği gibi gidiyor
tersi senaryoda ürkütüyor beniArenada yenip sampiyonlugu aliyoruz demek. Guzel senaryo!
Bunu yapmazsan seni parçalarlar. İtiraz mitiraz etmiyor bizimkiler kabullenip geçiyorlar yat kalkma kardeşim hakemle savaş sahayı terk etmekle tehdit et bu kadar mi hirs yoksunu oyuncuları topladık yaa.
sakin beyler herşey falcı ablamızın dediği gibi gidiyor
Biz toparlanamasak zaten sampiyon fener olur, adamlar aldi rüzgari arkasina gidiyor bir sekilde. Diger rakipler bir yerde yarisdan kopar. Meydan bunlara bos kalir.camiada çok kötü bir hava var. neresinden tutsak elimizde kalıyor. fener taraftarı şampiyonlar ligini alacakmış gibi konuşuyor,sosyal medya tamamen onlarda şu an. 3-5 hafta sonra bu kadar şanslı olamayacaklar. her sene dünyanın en iyisiymiş gibi iddaalı konuşuyolar sonra fıs. ama bizim şu durumda olmamız çok üzücü gerçekten. oynanan futbolun hiçbir şey vadetmemesi çok üzücü. umarım en yakın zamanda bir çözüm buluruz.
Ben fantezi olsun diye yazdım aslında ama denenebilir Kayseri maçından sonra boşluğa düştüm.ben sezon başından beri 3-5-2 oynamamız gerektiğini düşünüyorum.
yerli oyuncu oynatma zorunluluğunu en rahat aşabileceğimiz sistem 3-5-2. defansı yerli yap, hücumu yabancı.Ben fantezi olsun diye yazdım aslında ama denenebilir Kayseri maçından sonra boşluğa düştüm.
Mükemmel oyuncu. Anime avatarlı bir renktaş önermiş bunu. Rıza denen ... Bjk maçında 15 dakika kala aldı 3-0'dan çeviriyordu maçı tek başına. Oynasaydı Bjk'yi beşleyeceklermiş. Ulan Rıza.
Oynatmayı bilene ligin en iyi sağ kanadı var. İlk maçları anımsayın. Bu kadar rahat adam geçen ve karar mekanizması bu kadar iyi olan adam neden şimdi böyle oldu.yerli oyuncu oynatma zorunluluğunu en rahat aşabileceğimiz sistem 3-5-2. defansı yerli yap, hücumu yabancı.
00:00a kadar okan kovulmazsa gsyi bırakıyorum benden bu kadar
Bu saatte yapılan açıklamanın benim için hiçbir anlamı yok açıklayacaksan mesai saatleri içinde açıklayacaksın daha büyük etki yapsın